058-2963300
VACATURE CAMBUUR VERBINDT: Ben jij de Projectmedewerker met het hert op de goede plek?

VACATURE CAMBUUR VERBINDT: Ben jij de Projectmedewerker met het hert op de goede plek?

5 februari 2019, 12:47

Dan ligt er een prachtige uitdaging voor jou bij Cambuur Verbindt, de maatschappelijke stichting van de Betaald Voetbal Organisatie SC Cambuur. Wij organiseren al jaren diverse maatschappelijke projecten op het gebied van talentontwikkeling, gezondheid en integratie- en leefbaarheid voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Van sporters met een handicap tot allochtone vrouwen die de Nederlandse taal willen leren. Dit doen we met het gebruik van de faciliteiten van SC Cambuur (spelers, organisatie en stadion).

Om onze organisatie te versterken zijn wij opzoek naar een projectmedewerker, welke samen met de projectleider van onze stichting verantwoordelijk is voor de uitvoering van onze projecten. En dat zijn er veel!

Dit is wat we vragen en bieden

Profiel
Je bent maatschappelijk betrokken, flexibel, creatief en je kunt zowel samen- als zelfstandig werken. Kortom: je hebt het hert op de goede plek!

Functie
Als Projectmedewerker voer je onderdelen uit van de stichting en je organiseert de communicatie hierover. Je ondersteunt de Projectleider in de interne en externe afstemming van de activiteiten die onder de drie pijlers van de stichting worden uitgevoerd. Daarnaast rapporteer je ook aan de Projectleider.

Taken
Organisatorisch: planningen en draaiboeken maken, afhandelen van mail en verzoek aanvragen
Ondersteuning in het Cambuur Verbindt beleid en geïntegreerde activiteiten met de KidsClub Cambuur
Ondersteuning bij de begeleiding van studenten, stagiaires en vrijwilligers

Omvang functie
Een betaalde functie van 20 uren per week. Deze uren vul je grotendeels in en rond het Cambuur Stadion in.

Je gaat werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving met een gevarieerd takenpakket. Een topplek voor iemand die van aanpakken en van maatschappelijk werk houdt!

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in de functie van Projectmedewerker binnen Cambuur Verbindt? Schrijf dan voor 22 februari een pakkende sollicitatiebrief (inclusief CV) en stuur deze naar het onderstaande mailadres. Voor vragen voor deze vacature kun je bij de onderstaande contactpersoon terecht.

Stichting Cambuur Verbindt
Karin Smit (Projectleider)
info@cambuurverbindt.nl


Spelers tweets
Sai van Wermeskerken @saivw11 zondag 24 maart, 18:41

RT @vfk_official: #ヴァンフォーレ甲府U12 本日行われた、#ダノンネーションズカップ 日本大会決勝において優勝しました清水エスパルス(0-2)ヴァンフォーレ甲府スペインで開催される世界大会に挑みます応援よろしくお願いします#v

Matias Jones ⚓️ @mati_jones12 zondag 24 maart, 15:06

https://t.co/LBhvCe8imF

Sai van Wermeskerken @saivw11 zondag 24 maart, 07:27

RT @DncJpn: 【JAPAN FINAL】 FINAL STAGE BOYS FINAL男子決勝清水エスパルス(0-2)ヴァンフォーレ甲府男子決勝を制しスペインで行われる世界大会への切符を手にしたのは…ヴァンフォーレ甲府 U-12#ダノン…

Volg SC Cambuur
21.297
44422
3678
17688
SC Cambuur voor elkaar!