058-2963300
Jeugd

Jeugd

SC Cambuur maakt op dit moment met de jeugdopleiding deel uit van de RVO FC Groningen/Cambuur. SC Cambuur heeft tijdens het seizoen 2015/2016 twee jeugdteams die in het Cambuur shirt uitkomen in KNVB competities.

SC Cambuur heeft recent de ambitie uitgesproken om vanaf het seizoen 2016/2017 een zelfstandige jeugdopleiding te hebben met een A1, B1, C1 en D1 in een KNVB competitie. Deze ambitie komt voort uit de behoefte van de club om de maatschappelijke en sportieve verantwoordelijkheid te kunnen nemen en de banden met de omgeving te versterken.

SC Cambuur wil talentvolle spelers uit de eigen regio de mogelijkheid bieden om opgeleid te worden tot beroepsvoetballer. SC Cambuur streeft er naar een jeugdopleiding op te bouwen waarbij alle voorwaarden voor een topsportklimaat aanwezig zijn en waarbij gewerkt wordt in een topsportcultuur.

Missie
Het aanbieden van de meest optimale leeromgeving waarin jonge voetbaltalenten tot maximale zelfontplooiing komen, om de kans op het worden van beroepsvoetballer zo groot mogelijk te maken.

Visie
SC Cambuur biedt talentvolle spelers uit de eigen regio de kans om op een voor SC Cambuur herkenbare manier opgeleid te worden in een topsportklimaat waarin een topsportcultuur heerst.

Adresgegevens
Accommodatie

Sportpark ´Kalverdijkje Noord´
Kalverdijkje 83
8924 JJ
Leeuwarden

Contact
Algemeen: jeugd@cambuur.nl

Technisch Jeugdcoördinator
Elwin van Keulen
e.vankeulen@cambuur.nl

Instagram
Spelers tweets
Volg SC Cambuur
17.578
28019
2450
SC Cambuur voor elkaar!