058-2963300
Jeugd

Jeugd

SC Cambuur maakt op dit moment met de jeugdopleiding deel uit van de RVO FC Groningen/Cambuur. SC Cambuur heeft tijdens het seizoen 2015/2016 twee jeugdteams die in het Cambuur shirt uitkomen in KNVB competities.

SC Cambuur heeft recent de ambitie uitgesproken om vanaf het seizoen 2016/2017 een zelfstandige jeugdopleiding te hebben met een A1, B1, C1 en D1 in een KNVB competitie. Deze ambitie komt voort uit de behoefte van de club om de maatschappelijke en sportieve verantwoordelijkheid te kunnen nemen en de banden met de omgeving te versterken.

SC Cambuur wil talentvolle spelers uit de eigen regio de mogelijkheid bieden om opgeleid te worden tot beroepsvoetballer. SC Cambuur streeft er naar een jeugdopleiding op te bouwen waarbij alle voorwaarden voor een topsportklimaat aanwezig zijn en waarbij gewerkt wordt in een topsportcultuur.

Missie
Het aanbieden van de meest optimale leeromgeving waarin jonge voetbaltalenten tot maximale zelfontplooiing komen, om de kans op het worden van beroepsvoetballer zo groot mogelijk te maken.

Visie
SC Cambuur biedt talentvolle spelers uit de eigen regio de kans om op een voor SC Cambuur herkenbare manier opgeleid te worden in een topsportklimaat waarin een topsportcultuur heerst.

Adresgegevens
Accommodatie

Sportpark ´Kalverdijkje Noord´
Kalverdijkje 83
8924 JJ
Leeuwarden

Contact

Indien je contact op wilt nemen met een medewerker van onze jeugdopleiding dan doe je dat door een mail te sturen naar onderstaand mailadres. In de onderwerp regel dien je te vermelden aan wie de mail gericht is, heb je bijvoorbeeld een vraag m.b.t. wedstrijdzaken dan stel je: ‘t.a.v. Jayant Kalloe’ etc. Je ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk een reactie van de aangeschreven medewerker.

Algemeen: jeugd@cambuur.nl

Algemene & Technische zaken – Elwin van Keulen
Voetbalschool & Commerciële zaken – Fedrik Houtstra
Scouting – Jan Sierksma
Wedstrijdzaken – Jayant Kalloe
Clinics en Amateurconvenant – Jelmer Hofstee

Spelers tweets
Harm Zeinstra @HarmZeinstra zondag 28 augustus, 20:00

RT @Heide89: Ook hier pakt de keeper 'zijn hoek' in plaats van de kans op een tegengoal te minimaliseren. https://t.co/0PN5wRyEfy https://t…

Volg SC Cambuur
17.578
29012
2473
9660
SC Cambuur voor elkaar!