058-2963300

Aanvaller Rai Vloet op huurbasis naar SC Cambuur

29 januari 2016, 10:00

SC Cambuur heeft zich voor de rest van dit seizoen versterkt met Rai Vloet (20). De aanvaller komt op huurbasis over van PSV en zal vandaag al meetrainen met de eerste selectie.

Vloet doorliep zowat de hele jeugdopleiding van de Eindhovenaren en kwam tot dusver tot zestien officiële optredens voor de hoofdmacht van PSV, waaronder een duel in de UEFA Champions League. Daarnaast maakte hij dit seizoen twaalf keer zijn opwachting voor Jong PSV in de Jupiler League, waarin hij zeven keer het net wist te vinden.

Technisch directeur Henry van der Vegt is blij met de komst van de aanvaller. “Rai bewijst wekelijks dat hij doelpunten kan maken en klaar is voor de Eredivisie. Bovendien kan hij op meerdere posities voorin uit de voeten en is hij topfit.”

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Jordy van Deelen @JordyvanDeelen vrijdag 22 februari, 16:05

RT @SCCambuurLwd: IN DE SPOTLIGHTHoewel we hem al een tijdje niet in actie hebben gezien in het geel-blauw, duiken we voorafgaand aan #…

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik donderdag 21 februari, 13:28

RT @ElliotHackney: - Calm the fuck down - Let me fuck Todd - I’m for cock - I’m a foot tallWhich is it? Let me know for the #WOF and any…

Volg SC Cambuur
21.297
44325
3624
17462
SC Cambuur voor elkaar!