058-2963300
DONE DEAL: Robin Maulun komend seizoen in het geel-blauw

DONE DEAL: Robin Maulun komend seizoen in het geel-blauw

17 juni 2018, 16:22

SC Cambuur heeft overeenstemming bereikt met Robin Maulun (21) over een dienstverband in Leeuwarden. De Franse middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een seizoen. Wel moet hij nog medisch worden gekeurd.

De 21-jarige Maulun is een aanvallend ingestelde middenvelder die de volledige jeugdopleiding van de Franse topclub Girondins Bordeaux heeft doorlopen. Hier werd hij gezien als een groot talent en op 19-jarige leeftijd maakte hij al zijn debuut in de Europa League. Ook kwam hij tot tweemaal toe uit voor het nationale team van Frankrijk O17.

“Een sierlijke speler”, zo typeert technisch manager Foeke Booy de nieuwe aanwinst. “Technisch vaardig, een goed overzicht en prima pass. Hij heeft een zeer gedegen opleiding gehad bij Bordeaux en door omstandigheden daar zijn belofte niet weten in te lossen. Hij is enorm gretig om dat bij ons wel te doen.”

Bienvenue et succès Robin!

Foto: www.dijksfotografie.nl


Instagram
Spelers tweets
Xavier Mous @xaviermous zaterdag 12 januari, 18:12

RT @1e_Divisie: VERKIEZING De genomineerden voor Beste Speler zijn: Stefano Beltrame, Mario Engels, Bryan Smeets en Lars Veldwijk! De…

Jordy van Deelen @JordyvanDeelen vrijdag 11 januari, 14:57

Staat ze weer! #missweekly https://t.co/1tctLkC86r

Volg SC Cambuur
21.297
44334
3612
SC Cambuur voor elkaar!