058-2963300
DONE DEAL: Robin Maulun komend seizoen in het geel-blauw

DONE DEAL: Robin Maulun komend seizoen in het geel-blauw

17 juni 2018, 16:22

SC Cambuur heeft overeenstemming bereikt met Robin Maulun (21) over een dienstverband in Leeuwarden. De Franse middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een seizoen. Wel moet hij nog medisch worden gekeurd.

De 21-jarige Maulun is een aanvallend ingestelde middenvelder die de volledige jeugdopleiding van de Franse topclub Girondins Bordeaux heeft doorlopen. Hier werd hij gezien als een groot talent en op 19-jarige leeftijd maakte hij al zijn debuut in de Europa League. Ook kwam hij tot tweemaal toe uit voor het nationale team van Frankrijk O17.

“Een sierlijke speler”, zo typeert technisch manager Foeke Booy de nieuwe aanwinst. “Technisch vaardig, een goed overzicht en prima pass. Hij heeft een zeer gedegen opleiding gehad bij Bordeaux en door omstandigheden daar zijn belofte niet weten in te lossen. Hij is enorm gretig om dat bij ons wel te doen.”

Bienvenue et succès Robin!

Foto: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 19 november, 12:39

@Dronclin No problem! See you soon

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik vrijdag 9 november, 14:42

RT @SCCambuurLwd: Onze middenvelder Andrejs Ciganiks is opnieuw opgeroepen voor het nationale elftal van #Letland!De Letten spelen vo…

Volg SC Cambuur
21.297
44308
3587
16904
SC Cambuur voor elkaar!