058-2963300
DONE DEAL: Robin Maulun komend seizoen in het geel-blauw

DONE DEAL: Robin Maulun komend seizoen in het geel-blauw

17 juni 2018, 16:22

SC Cambuur heeft overeenstemming bereikt met Robin Maulun (21) over een dienstverband in Leeuwarden. De Franse middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een seizoen. Wel moet hij nog medisch worden gekeurd.

De 21-jarige Maulun is een aanvallend ingestelde middenvelder die de volledige jeugdopleiding van de Franse topclub Girondins Bordeaux heeft doorlopen. Hier werd hij gezien als een groot talent en op 19-jarige leeftijd maakte hij al zijn debuut in de Europa League. Ook kwam hij tot tweemaal toe uit voor het nationale team van Frankrijk O17.

“Een sierlijke speler”, zo typeert technisch manager Foeke Booy de nieuwe aanwinst. “Technisch vaardig, een goed overzicht en prima pass. Hij heeft een zeer gedegen opleiding gehad bij Bordeaux en door omstandigheden daar zijn belofte niet weten in te lossen. Hij is enorm gretig om dat bij ons wel te doen.”

Bienvenue et succès Robin!

Foto: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik maandag 18 maart, 21:53

RT @Wideoverload: Bruh what a FK by Di Maria. Whew https://t.co/LwCmSzvAZW

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zondag 17 maart, 22:06

RT @SCCambuurLwd: Andrejs Ciganiks ontbreekt deze week bij de eerste selectie van SC #Cambuur. De middenvelder neemt het met zijn land L…

Xavier Mous @xaviermous zaterdag 16 maart, 12:30

@DSTimmermans @SCCambuurLwd Misschien iets aan de perfectionistische kant 🤷‍

Volg SC Cambuur
21.297
44413
3671
17646
SC Cambuur voor elkaar!