058-2963300
Eerste aanwinst: Calvin Mac-Intosch komt SC Cambuur versterken

Eerste aanwinst: Calvin Mac-Intosch komt SC Cambuur versterken

24 mei 2019, 15:00

SC Cambuur heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen! Calvin Mac-Intosch draagt vanaf komende zomer weer het geel-blauw van SC Cambuur en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor 2 seizoenen (met een optie voor nog een seizoen).

De 29-jarige Mac-Intosch komt transfervrij over van Fortuna Sittard. Hier was hij een vaste basiskracht in het team dat zich wist te handhaven in de Eredivisie. In het verleden kwam de centrale verdediger onder meer uit voor Telstar, SC Cambuur, Port Vale (Eng) en Almere City FC.

Technisch manager Foeke Booy licht de komst van Mac-Intosch toe: “Calvin is een stabiele en betrouwbare speler die de nodige ervaring met zich meebrengt. Daarnaast heeft hij eerder gewerkt met Henk en Sandor en is hij bekend met de speelwijze. Dat is zeker een voordeel en we zijn dan ook blij dat we hem er volgend seizoen bij hebben.”

Welkom terug en veel succes Calvin!

Foto’s: www.dijksfotografie.nl


Spelers tweets
Jordy van Deelen @JordyvanDeelen dinsdag 12 november, 17:20

Operatie geslaagd op naar volledig herstel! #sccambuur #nevergiveup https://t.co/wWT9a4JMwN

Daniel Bouman @dan_bouman maandag 11 november, 23:41

RT @SCCambuurLwd: Daniel Bouman mag zich deze week wederom melden bij Australië O23. De jonge Socceroos beleggen een trainingskamp in Ch…

Daniel Bouman @dan_bouman maandag 11 november, 11:53

@adamOsaussies @Justtred thanks mate!

Volg SC Cambuur
22.531
45440
4730
23089
SC Cambuur voor elkaar!