058-2963300

Marcel Keizer nieuwe hoofdtrainer SC Cambuur

13 februari 2016, 11:47

SC Cambuur heeft snel toegeslagen in de zoektocht naar een nieuwe oefenmeester. Vanaf aanstaande maandag zal Marcel Keizer de technische verantwoordelijkheid als hoofdtrainer dragen. Keizer (47) heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor de duur van 2,5 seizoen.

Een onbekende is de 47-jarige Keizer, tot vandaag hoofdtrainer van FC Emmen, zeker niet in Leeuwarden. Als middenvelder speelde hij tussen 1989 en 1998 bijna 300 wedstrijden in het geel-blauw en vorig seizoen was hij actief als technisch manager van SC Cambuur.

Keizer is blij met zijn terugkeer naar SC Cambuur. “Alhoewel ik het prima naar mijn zin had bij FC Emmen is dit een kans die niet vaak voorbij komt. Niet alleen krijg ik de mogelijkheid om bij een Eredivisieclub aan de slag te gaan, dit mag ik ook nog eens doen bij de club waar ik het grootste gedeelte van mijn voetballeven heb doorgebracht. Samen met iedereen binnen de club gaan we er alles aan doen om SC Cambuur in de Eredivisie te houden.”

Technisch directeur Henry van der Vegt over de komst van de nieuwe trainer: “Marcel stond bovenaan ons lijstje omdat hij de club, de spelers en de technische staf goed kent en bovenal omdat hij een zeer kundige trainer is. Dat heeft hij bij zijn vorige clubs al bewezen en die ervaring kunnen we in deze fase goed gebruiken.”

Welkom terug en veel succes Marcel!

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Jordy van Deelen @JordyvanDeelen vrijdag 22 februari, 16:05

RT @SCCambuurLwd: IN DE SPOTLIGHTHoewel we hem al een tijdje niet in actie hebben gezien in het geel-blauw, duiken we voorafgaand aan #…

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik donderdag 21 februari, 13:28

RT @ElliotHackney: - Calm the fuck down - Let me fuck Todd - I’m for cock - I’m a foot tallWhich is it? Let me know for the #WOF and any…

Volg SC Cambuur
21.297
44325
3624
17463
SC Cambuur voor elkaar!