058-2963300

SC Cambuur huurt Darryl Lachman van Sheffield Wednesday

7 januari 2016, 19:38

SC Cambuur heeft  overeenstemming bereikt met Sheffield Wednesday over de onmiddellijke verhuur van Darryl Lachman. De verdediger sluit vanavond nog aan bij het trainingskamp van de selectie in Portugal en wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd.

De in Amsterdam geboren centrale verdediger tekende in juni 2015 een contract bij Sheffield Wednesday, dat op dit moment actief is op het tweede Engelse profniveau. Daarvoor kwam hij uit voor respectievelijk FC Groningen, FC/PEC Zwolle en FC Twente.

Technisch Directeur Henry van der Vegt is in zijn nopjes met de komst van Lachman. “Het is geen geheim dat wij op zoek waren naar een rechtsbenige verdediger. En dan het liefst een verdediger die ook het voetballende gedeelte beheerst en de nodige ervaring heeft. Darryl voldoet perfect aan dit profiel en wij zijn als club dan ook heel blij dat het gelukt is om hem naar Leeuwarden te halen.”

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 19 november, 12:39

@Dronclin No problem! See you soon

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik vrijdag 9 november, 14:42

RT @SCCambuurLwd: Onze middenvelder Andrejs Ciganiks is opnieuw opgeroepen voor het nationale elftal van #Letland!De Letten spelen vo…

Volg SC Cambuur
21.297
44309
3587
16904
SC Cambuur voor elkaar!