058-2963300

SC Cambuur huurt Darryl Lachman van Sheffield Wednesday

7 januari 2016, 19:38

SC Cambuur heeft  overeenstemming bereikt met Sheffield Wednesday over de onmiddellijke verhuur van Darryl Lachman. De verdediger sluit vanavond nog aan bij het trainingskamp van de selectie in Portugal en wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd.

De in Amsterdam geboren centrale verdediger tekende in juni 2015 een contract bij Sheffield Wednesday, dat op dit moment actief is op het tweede Engelse profniveau. Daarvoor kwam hij uit voor respectievelijk FC Groningen, FC/PEC Zwolle en FC Twente.

Technisch Directeur Henry van der Vegt is in zijn nopjes met de komst van Lachman. “Het is geen geheim dat wij op zoek waren naar een rechtsbenige verdediger. En dan het liefst een verdediger die ook het voetballende gedeelte beheerst en de nodige ervaring heeft. Darryl voldoet perfect aan dit profiel en wij zijn als club dan ook heel blij dat het gelukt is om hem naar Leeuwarden te halen.”

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Andrejs Ciganiks @A_Ciganik zaterdag 18 mei, 19:06

RT @SCCambuurLwd: De Halve Finale halen is mooi, maar hem winnen nog veel mooier! Morgen vanaf het eerste fluitsignaal met z'n allen #Gas

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik dinsdag 14 mei, 21:49

RT @SCCambuurLwd: WIJ ZIJN CAMBUUR, CAMBUUR LEEUWARDEN!#AlmCam https://t.co/fTJNOpWfVL

Matias Jones ⚓️ @mati_jones12 zondag 12 mei, 14:02

Felíz día para todas las mamás! Especialmente para la mía que es la mejor de todas!! Y a mi esposa que regalo lo má… https://t.co/ywdc68zjDC

Volg SC Cambuur
21.297
44622
3769
19111
SC Cambuur voor elkaar!