058-2963300

Spits Valmir Berisha komt voorste linie SC Cambuur versterken

3 juli 2015, 18:30

SC Cambuur heeft overeenstemming bereikt met Valmir Berisha over een dienstverband in Leeuwarden. De 19-jarige spits komt over van AS Roma en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen.

Berisha werd geboren in Albanië, maar verhuisde al op jonge leeftijd naar Zweden en kwam daar uit voor nagenoeg alle vertegenwoordigende elftallen. In 2013 werd hij topscorer van het WK -17 en verdiende daarmee een transfer naar de Italiaanse grootmacht AS Roma. Afgelopen jaar werd hij verhuurd aan het Griekse Panathinaikos.

Een ‘buitenkansje’, zo typeert Technisch Directeur Henry van der Vegt de transfer van Berisha. “Valmir stond in de belangstelling van vele grote, Europese clubs en dat hij voor SC Cambuur en de Eredivisie heeft gekozen bewijst dat hij wil investeren in zichzelf en zijn carrière. Hij is een echte spits, met een neusje voor de goal en beschikt overduidelijk over veel talent. Aan ons om dat nog meer te ontplooien en samen iets moois neer te zetten.”

Foto: www.dijksfotografie.com


Spelers tweets
Karim Rossi @K_Rossi9 maandag 19 november, 12:39

@Dronclin No problem! See you soon

Andrejs Ciganiks @A_Ciganik vrijdag 9 november, 14:42

RT @SCCambuurLwd: Onze middenvelder Andrejs Ciganiks is opnieuw opgeroepen voor het nationale elftal van #Letland!De Letten spelen vo…

Volg SC Cambuur
21.297
44309
3587
16904
SC Cambuur voor elkaar!