058-2963300
Wij staan op voor een gouden toekomst! Jij toch ook?

Wij staan op voor een gouden toekomst! Jij toch ook?

13 april 2019, 12:00

‘Ga staan als je voor Cambuur bent!’ Het is regelmatig te horen op de tribunes in het Cambuur Stadion en misschien wel meer nodig dan ooit. We staan met de komst van het nieuwe stadion namelijk aan de vooravond van een gouden toekomst. Een toekomst die alleen werkelijkheid wordt als we er -juist nu- samen de schouders onder zetten.

Daarom hebben we met Henk de Jong en Sandor van der Heide twee trainers aangetrokken die niet alleen het Cambuur-DNA hebben, maar ook voor langere tijd aan de club zijn verbonden. Met deze nieuwe energie willen we volle kracht vooruit richting het nieuwe stadion en daar horen sportieve prestaties én een vol stadion bij.

Geen btw-verhoging
Daarom hebben we besloten om ook als club op te staan en de btw-verhoging van de overheid (van 6% naar 9 %) niet door te voeren bij de seizoenkaarten en voor onze rekening te nemen. Als dank voor de trouwe steun blijven de prijzen van de seizoenkaarten dus precies gelijk aan het afgelopen seizoen. Bij de losse kaarten zal deze btw-verhoging overigens wel worden doorgevoerd.

Kinderen extra goedkoop
Daarnaast hebben we de prijzen van seizoenkaarten voor kinderen sterk verlaagd. Iedereen onder de 12 jaar (geboren na 1 juli 2007) gaat vanaf het seizoen 2019/2020 slechts € 75,- betalen. Dit tarief geldt alleen voor de Oost- en Zuid-tribune.

Sta jij ook op voor Cambuur?! Verleng dan voor woensdag 5 juni je seizoenkaart via www.cambuurseizoenkaart.nl. Het toegangsrecht voor het nieuwe seizoen wordt dan direct bijgeschreven op je huidige pas. Hier kun je ook terecht als je volgend seizoen de wedstrijden vanaf een andere plek in het stadion wilt bekijken. In beide gevallen dien je rechtsboven in te loggen met onderstaande gegevens.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion om je seizoenkaart te verlengen.

Namens iedereen bij de club enorm bedankt voor je steun en op naar een fantastisch voetbaljaar!


Spelers tweets
Matias Jones ⚓️ @mati_jones12 dinsdag 25 juni, 00:55

Bentancur

Xavier Mous @xaviermous maandag 24 juni, 17:11

RT @PECZwolle: Xavier Mous naar PEC Zwolle! De doelman tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar: https://t.c…

Sai van Wermeskerken @saivw11 zondag 23 juni, 23:22

RT @matottorix: 際くんのカンブールでのプレー集。初めてみた時よりだいぶアグレッシブな選手になった気が。良いオファー来い!Sai van Wermeskerken - Cambuur Leeuwarden / Japan U23 ファン・ウェルメスケルケン際…

Volg SC Cambuur
21.297
44724
3798
19915
SC Cambuur voor elkaar!