058-2963300
Wij staan op voor een gouden toekomst! Jij toch ook?

Wij staan op voor een gouden toekomst! Jij toch ook?

13 april 2019, 12:00

‘Ga staan als je voor Cambuur bent!’ Het is regelmatig te horen op de tribunes in het Cambuur Stadion en misschien wel meer nodig dan ooit. We zijn namelijk bezig aan een tot dusver teleurstellend seizoen en staan aan de vooravond van een gouden toekomst. Een toekomst die alleen werkelijkheid wordt als we er -juist nu- samen de schouders onder zetten.

Daarom hebben we met Henk de Jong en Sandor van der Heide twee trainers aangetrokken die niet alleen het Cambuur-DNA hebben, maar ook voor langere tijd aan de club zijn verbonden. Met deze nieuwe energie willen we volle kracht vooruit richting het nieuwe stadion en daar horen sportieve prestaties én een vol stadion bij.

Geen btw-verhoging
Daarom hebben we besloten om ook als club op te staan en de btw-verhoging van de overheid (van 6% naar 9 %) niet door te voeren bij de seizoenkaarten en voor onze rekening te nemen. Als dank voor de trouwe steun blijven de prijzen van de seizoenkaarten dus precies gelijk aan het afgelopen seizoen. Bij de losse kaarten zal deze btw-verhoging overigens wel worden doorgevoerd.

Kinderen extra goedkoop
Daarnaast hebben we de prijzen van seizoenkaarten voor kinderen sterk verlaagd. Iedereen onder de 12 jaar (geboren na 1 juli 2007) gaat vanaf het seizoen 2019/2020 slechts € 75,- betalen. Dit tarief geldt alleen voor de Oost- en Zuid-tribune.

Standaard of gouden verlenging
Naast de standaard verlenging, waarbij het toegangsrecht wordt bijgeschreven op je huidige pas, kun je dit jaar ook kiezen voor een gouden seizoenkaart. Hiermee verleng je voor de rest van de tijd in het huidige stadion. Je krijgt dan niet alleen letterlijk een nieuwe gouden seizoenkaart, maar bij de overstap naar het nieuwe stadion is het stoeltje waar je op hebt gezeten van jou. Daarbovenop ontvang je ook nog eens 20% korting op je eerste seizoenkaart in het nieuwe stadion. Wees er wel snel bij, want de gouden seizoenkaart is beschikbaar tot 1 mei.

Sta jij ook op voor Cambuur?!
Verleng dan voor woensdag 5 juni je seizoenkaart via www.cambuurseizoenkaart.nl. Hier kun je ook terecht als je volgend seizoen de wedstrijden vanaf een andere plek in het stadion wilt bekijken. In beide gevallen dien je rechtsboven in te loggen met onderstaande gegevens.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion om je seizoenkaart te verlengen.

Namens iedereen bij de club enorm bedankt voor je steun en op naar een fantastisch voetbaljaar!


Spelers tweets
Matias Jones ⚓️ @mati_jones12 maandag 22 april, 18:40

Excelente programa de @CLQC5 con Nacho González .. un gran profesional y jugador. El responsable de mi amor por la… https://t.co/eLYkAU1h62

Sai van Wermeskerken @saivw11 vrijdag 19 april, 10:38

Match day Let's win again!#mizuno #mizunofootball #morelianeo2 #matchday #ミズノ #team #teammates https://t.co/MCuf4Q1Shp

Matias Jones ⚓️ @mati_jones12 donderdag 18 april, 15:15

Con muchas ganas de ver este programa!! Muy buena iniciativa @CLQC5 !! https://t.co/6LwFkFGCcf

Volg SC Cambuur
21.297
44491
3710
18323
SC Cambuur voor elkaar!