058-2963300

Jong SC Cambuur boekt eerste overwinning van 2016

25 januari 2016, 17:06

Jong SC Cambuur mocht vanmiddag om 14.00 uur aantreden voor een oefenduel tegen Jong FC Emmen. Beide beloftenteams kwamen dit seizoen al twee keer vaker in actie tegen elkaar en dit was voor de Leeuwarders met slechts één punt weinig succesvol. Dit keer was er na afloop meer ruimte voor tevredenheid. In de eerste helft viel er ondanks een aantal grote kansen voor de mannen van trainer Dennis van der Ree geen doelpunt te noteren, maar na rust wist spits Rowdy van der Putten twee keer knap het net te vinden. In de slotfase deed FC Emmen nog iets terug, maar het bleef na negentig voetbal bij 2-1.

Volgende week maandag oefent Jong SC Cambuur opnieuw in eigen huis. Dan is Jong AZ om 14.00 uur de tegenstander.

Jong SC Cambuur: Waterberg, Anderson, El Baad (c), Klos, Blackson, Schols (Van Iperen), Van Warven, Masek (Magan), Berisha (Constancia), Van der Putten (Van Roeden) en Hoefdraad (Hassan).