058-2963300
Sponsoractiviteit | Beleef Lauwersoog | woensdag 19 juni

Sponsoractiviteit | Beleef Lauwersoog | woensdag 19 juni

Het was genieten afgelopen woensdag op Lauwersoog! De weergoden waren ons goed gezind waardoor wij de hele middag en avond voorzien waren van een stralende zon. Sponsor ‘Beleef Lauwersoog’ was de drijvende kracht achter deze goed georganiseerde dag waar zo’n 50 andere sponsoren op af kwamen.

De tocht over de Waddenzee werd uitgevoerd door de ms Silverwind, één van de rondvaartboten uit de vloot van ‘Beleef Lauwersoog’. Onderweg genoten wij van de ruime keus aan hapjes en drankjes die door de bemanning geserveerd werden.

Tussendoor werden er korte rescueboattochten verzorgd vanaf de ms Silverwind. Na een uitgebreide instructie van de gediplomeerde schippers en het aantrekken van een reddingvest, vertrokken de liefhebbers voor een snelle tocht door de golven!

Bij terugkeer aan vaste wal stond er een uitgebreide barbecue klaar bij Paviljoen de Voormalige Noorman, ook een onderdeel van ‘Beleef Lauwersoog’. Kortom, een prachtige dag voor onze sponsoren en zeker een aanrader voor iedereen! Bedankt!

Weten wat ‘Beleef Lauwersoog’ voor u kan betekenen? Neem eens een kijkje op www.lauwersoog.nl.


Spelers tweets
Daniel Bouman @dan_bouman dinsdag 18 februari, 21:58

Happy with the 90 minutes. Great 3-1 win against Jong Vitesse and happy with my assist https://t.co/JgP2FT52zB

Daniel Bouman @dan_bouman dinsdag 18 februari, 21:58

RT @SCCambuurLwd: OPSTELLING JONG SCC De volgende elf namen staan om 18.30 uur aan de aftrap in het #Cambuur Stadion tegen Jong Vitesse.…

Volg SC Cambuur
22.859
46004
4980
25575
SC Cambuur voor elkaar!