058-2963300
Op naar weer een mooie awayday in Volendam!

Op naar weer een mooie awayday in Volendam!

28 augustus 2017, 9:53

Er staat weer een heerlijke awayday voor de deur! Komende zondag reizen de mannen van Marinus Dijkhuizen af naar Volendam voor het duel tegen de plaatselijke FC en daar kun jij bij zijn.

Vorig jaar ging de wedstrijd misschien niet helemaal zoals gehoopt (1-1), maar was de sfeer met 400 Cambuur-supporters eerst in het centrum van Volendam en later in het stadion wel grandioos. Daarom willen we dat dit seizoen nog eens dunnetjes overdoen en zijn we weer in gesprek gegaan met vertegenwoordigers van de club en de lokale driehoek.

Dit heeft er toe geleid dat meereizende supporters, in de auto- of buscombi, weer vanaf 12.30 uur welkom zijn om eerst een bezoek te brengen aan de wereldberoemde Dijk van Volendam. Auto’s en bussen worden geparkeerd in de nabijheid van het KRAS Stadion. Vervolgens is het mogelijk om te voet een bezoek te brengen aan de Dijk.

Voor de supporters die geen bezoek aan de Dijk van Volendam willen brengen is het uitvak (eerder) geopend.

Onderstaand alle praktische informatie.


FC Volendam – SC Cambuur
Zondag 3 september, 14.30 uur
Kras Stadion

Vervoersregeling

Auto- of Buscombi (alleen voor uitkaarthouders)

Start kaartverkoop
Maandag 28 augustus vanaf 19.00 uur in Supportershome ’t Hertje, daarna vanaf dinsdag 29 augustus 09.00 uur in de Fanshop.

Uitkaart
Vanaf dit seizoen heb je de nieuwe Uitkaart(pas) nodig om uitwedstrijden te bezoeken. Deze kun je gratis ophalen bij de administratie van het stadion.

Niet online, wel voorrang
De kaartverkoop is dit keer niet online, omdat er nog onvoldoende (loyalty)geschiedenis is opgebouwd en we de eerste kans om mee te gaan wel willen bieden aan de trouwste bezoekers van onze uitwedstrijden.

De kaartverkoop is in eerste instantie alleen voorbehouden aan supporters die in het afgelopen en huidige seizoen minimaal drie uitwedstrijden hebben bezocht. Vanaf dinsdag kan elke uitkaarthouder kaarten aanschaffen.

Het is toegestaan om voor maximaal één mede-supporter een kaart te halen (met uitkaart van de ander en uiteraard alleen indien die persoon ook drie uitwedstrijden heeft bezocht).

Autocombi

  • Toegestaan maximaal 40 personenauto’s (maximaal 5 personen per voertuig, geen meerpersoonsbusjes e.a. soortgelijke voertuigen)
  • Omwisselen tussen 11.45-13.15 uur bij parkeerplaats De Horn (TinQ tankstation) aan de A7 ter hoogte van Abbekerk
  • Routebeschrijving naar het stadion wordt uitgedeeld tijdens het omwisselen
  • Prijs € 7,50

Buscombi

  • SC Cambuur biedt de buscombi aan voor € 20,00 leden Kern van Cambuur, € 25,00 niet-leden KvC
  • Vertrek vanaf 10.30 uur van het parkeerterrein gastenvak
  • Supporters dienen uiterlijk 10.15 uur aanwezig te zijn
  • Instap op vertoon van uitkaart

Graag tot in Volendam!

Foto: www.dijksfotografie.com