058-2963300
Jong SC Cambuur in halve finale beker

29 maart 2018, 17:14

Door een gelijkspel tegen Jong N.E.C. hebben de Beloften van SC Cambuur de halve finale van de bekercompetitie bereikt. De ploeg van Dennis van de Ree treft dan Jong sc Heerenveen. N.E.C. kwam in de eerste helft op 0-1 door een goed genomen vrije trap. Jong Cambuur repareerde  de stand in de tweede helft. Een corner van Rutger Etten werd in een keer  op de slof genomen door  Tyrone Conraad en met een enorme zwieper vloog de bal in het Nijmeegse doel. De wedstrijd was voor de rust van matig gehalte, in de tweede helft was het duel een stuk aantrekkelijker. Jong N.E.C. ranselde nog een keer de kruising, Cambuur-keeper Martijn Bijdevier redde de thuisclub door een prima ingreep.

Volgende week dinsdag (3 april, 18.30 uur) staat de Halve Finale van de beker op het programma. In het Cambuur Stadion wordt dan de enige echte Friese Derby tussen Jong SC Cambuur en Jong sc Heerenveen gespeeld, wees welkom!