058-2963300

Daniël de Ridder volgende versterking SC Cambuur

16 juli 2014, 13:45

Vleugelaanvaller Daniël de Ridder maakt per direct de overstap naar SC Cambuur. Club en speler hebben hun handtekening gezet onder een contract voor de duur van één seizoen.

De 30-jarige De Ridder doorliep de hele jeugdopleiding van Ajax, en maakte in het seizoen 2004/2005 zijn debuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Daarna was hij onder meer actief voor Celta de Vigo in de Primera División en voor Birmingham City en Wigan Athletic in de Premier League. Het afgelopen half jaar kwam De Ridder uit voor RKC Waalwijk.

Met De Ridder haalt SC Cambuur naast de nodige kwaliteit ook een hoop ervaring binnen, zo vindt Technisch Manager Marcel Keizer; ‘Daniël loopt al een tijdje mee en weet wat er gevraagd wordt op het hoogste niveau. Daarnaast brengt hij met zijn acties veel dreiging met zich mee en heeft hij een uitstekende trap.”

De Ridder is na het aantrekken van Etiënne Reijnen, Furdjel Narsingh, Sander van de Streek, Berend Schootstra, Calvin Mac-Intosch, Jurjan Wouda, Ron Janzen en Dejan Meleg alweer de negende versterking van het seizoen.

Van harte welkom en veel succes bij onze club Daniël!

DdR

Foto’s: ProShots/ Toin Damen