058-2963300
Aanmelden voor de CIRCO Track van Circulair Friesland vanaf nu weer mogelijk

Aanmelden voor de CIRCO Track van Circulair Friesland vanaf nu weer mogelijk

10 januari 2024, 11:07

“Wij willen ook graag circulair ondernemen, maar weten niet precies waar we moeten beginnen.” Wees gerust; dan bent u bepaald niet de enige. Veel bedrijven worstelen met het circulaire vraagstuk, willen wel groener en duurzamer worden, maar zijn vooral op zoek naar concrete oplossingen. Hier helpen we als duurzame koploper in het betaald voetbal graag bij en daarom organiseren we -samen met Vereniging Circulair Friesland- vanaf eind februari 2024 weer de CIRCO Track.

Wat een CIRCO Track precies is? Kortgezegd is dit een driedaags trainingsprogramma, waarbij bedrijven kennismaken met circulaire ontwerpprincipes en business modellen. Deze worden vervolgens direct vertaald naar concrete plannen specifiek voor de eigen producten en/of diensten. Dit alles onder begeleiding van een aantal ervaren CIRCO trainers en in een groep samen met gelijkgestemde sponsoren.

Meer dan 1.000 bedrijven zijn inmiddels al aan de slag gegaan met circulariteit aan de hand van de CIRCO methodiek en eind 2022 ging de club zelf samen met een zestal sponsoren u al voor.

Aanmelden voor de CIRCO Track kan hier en de kosten voor deelname bedrage € 1.500,- per bedrijf (twee personen).

Foto: Cambuur Media