058-2963300
Aanstaande donderdag: eerste oefenwedstrijd seizoen 2020/2021

Aanstaande donderdag: eerste oefenwedstrijd seizoen 2020/2021

7 juli 2020, 16:21

De bal gaat eindelijk weer rollen in het Cambuur Stadion! Dat deed ie al op de trainingen van het eerste elftal, maar aanstaande donderdag voor het eerst ook weer bij een oefenwedstrijd. De mannen van Henk de Jong nemen het dan in eigen huis op tegen ONS Sneek.

SC Cambuur – ONS Sneek
Donderdag 9 juli, 20.00 uur
Cambuur Stadion

In eerste instantie mochten hier nog geen supporters bij aanwezig zijn, maar na constructief overleg met de lokale autoriteiten is het voor 250 supporters toegestaan om hierbij aanwezig te zijn (binnen de corona-richtlijnen). Dit zijn nog lang niet de aantallen die we zouden willen, maar het is wel een mooie eerste stap naar het spelen met meer supporters en hopelijk snel weer een vol stadion (vanaf 1 augustus mogen er weer meer supporters aanwezig zijn).

Omdat het onmogelijk is om te voldoen aan de vraag voor deze wedstrijd is de verkoop alleen voor seizoenkaarthouders (seizoen 2020/2021) en is het maximum 1 kaart per seizoenkaarthouder. De verkoop start morgenochtend (8 juli) om 10.00 uur en is alleen online. De beschikbare kaarten a € 5,- per stuk zijn na het inloggen te vinden in vak 7 en op het e-ticket is alle praktische informatie te vinden.

> Klik hier om naar www.cambuurkaarten.nl te gaan

Livestream
Kun je niet aanwezig zijn bij de wedstrijd of is het niet gelukt om een kaartje te bemachtigen? Dan kun je via Omrop Fryslan en Omroep LEO de wedstrijd volgen via een livestream. Op onze eigen kanalen kun je terecht voor een live Twitter-verslag en interviews na afloop van CambuurTV.

SC Cambuur – Harkemase Boys
Volgende week donderdag (16 juli) staat er opnieuw een oefenwedstrijd op het programma voor het eerste elftal. Dan komt Harkemase Boys op bezoek in Leeuwarden. Voor dit duel gelden dezelfde richtlijnen en begin volgende week volgt er meer informatie over de kaartverkoop.

Foto: www.cambuurimages.nl