058-2963300
Aanvaller Raymond Gyasi voor 2 seizoenen naar SC Cambuur

Aanvaller Raymond Gyasi voor 2 seizoenen naar SC Cambuur

18 mei 2016, 16:50

SC Cambuur heeft zich voor komend seizoen versterkt met Raymond Gyasi. De rappe vleugelspeler heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

De 21-jarige Gyasi doorliep de jeugdopleiding van AZ en debuteerde in het betaalde voetbal voor Roda JC. Afgelopen seizoen was hij op huurbasis actief voor FC Emmen, waar hij in 33 optredens 7 keer het net wist te vinden (inclusief beker en Play-Offs).

Technisch Directeur Henry van der Vegt is zeer content met de komst van de geboren Amsterdammer. Van der Vegt: “Raymond is een speler met een actie en een goede voorzet. Hij heeft zich al bewezen op Jupiler League niveau en gezien zijn leeftijd is er ruimte om nog beter te worden.”

Hoofdtrainer Marcel Keizer heeft afgelopen seizoen met Gyasi gewerkt en weet daarom wat voor speler binnenkomt. “Allereerst is Raymond een versterking voor elke club in de Jupiler League, maar ook wat karakter en bereidheid om beter te willen worden zit het goed. Dat zijn de type spelers die we er graag bij hebben.”

Foto: www.dijksfotografie.com