058-2963300
Aanvoerder blijft, negen spelers vertrekken voorlopig

Aanvoerder blijft, negen spelers vertrekken voorlopig

23 maart 2018, 22:00

Robbert Schilder is ook volgend seizoen weer te bewonderen in het shirt van SC Cambuur. De optie in het contract van de aanvoerder is gelicht en dus speelt Schilder ook in het seizoen 2018/2019 in het geel-blauw.

Daarnaast zijn de gesprekken met Jordy van Deelen in volle gang en gaat de club op korte termijn in gesprek met Martijn Barto en Xander Houtkoop. Van dit drietal loopt het contract deze zomer af, maar is de intentie om de samenwerking te verlengen. Een besluit over de toekomst van Karim Rossi volgt later. Hij richt zich eerst op zijn herstel.

Voor Erik Cummins, Kenny Teijsse, Martijn van der Laan en Furdjel Narsingh komt er wel definitief een einde aan hun Cambuur-hoofdstuk. De aflopende contracten van deze spelers worden niet verlengd.

Tot slot zijn er nog een aantal opties door de club niet gelicht. Dit is het geval bij Noureddine Boutzamar, Danny Bakker, Jesse Bertrams, Jurjan Mannes en Darren Rosheuvel. Voor Rosheuvel is de deur overigens nog niet definitief gesloten, er volgen mogelijk nog gesprekken.

Foto: www.dijksfotografie.nl