058-2963300
Activiteiten rond SC Cambuur – RKC Waalwijk

Activiteiten rond SC Cambuur – RKC Waalwijk

24 mei 2023, 16:32

Nog eenmaal komt SC Cambuur in actie dit seizoen en wel komende zondag in eigen huis tegen RKC Waalwijk. Sportief gezien mag er dan niks meer op het spel staan, maar de geel-blauwen zullen er alles doen om het huidige voetbaljaar nog enigszins goed af te sluiten en daarmee de vertrekkende spelers en trainers een passend afscheid te gunnen.

Voorafgaand, tijdens en na afloop van deze laatste (thuis)wedstrijd zijn er volop activiteiten in het Cambuur Stadion en een overzicht daarvan vind je hieronder in een chronologisch overzicht.

Supportersplein/Poppodium
Er mag dan niks meer op het spel staan, dat neemt niet weg dat we er zoals altijd nog wel een mooie voetbalmiddag van willen maken. Daarom is er vanaf klokslag 13.00 uur weer een Supportersplein achter Noord-tribune met ditmaal muziek van de Leeuwarder volkszanger Edwin Hooft. Daarnaast zal DJ Quinten weer op het Poppodium achter de Oost-tribune staan en tot 13.30 uur kun je weer profiteren van onze speciale bier aanbieding (zes heerlijke Amstel biertjes voor € 15,-).

Huldiging SC Cambuur O21/O18
Vlak voor de aftrap van de wedstrijd zullen SC Cambuur O21 en O18 gehuldigd worden vanwege de promotie van beide jeugdteams naar Divisie 1 (O21) en 2 (O18). Plusminus tien minuten voor de aftrap zullen zij een ereronde over het veld lopen en ook zullen een aantal spelers tien minuten daarvoor worden geïnterviewd door Fred van Dijk. Zorg er dan ook voor dat je tijdig op je plek in het Cambuur Stadion aanwezig bent om de teams een daverend applaus te kunnen geven.

Afscheid vertrekkende spelers/trainers
Meteen na het laatste fluitsignaal gaan we afscheid nemen van de spelers en trainers die het Cambuurplein zullen gaan verlaten. Natuurlijk laten we hen niet gaan zonder een woord van dank en applaus en we verzoeken iedereen dan ook om na de wedstrijd niet meteen huiswaarts te gaan, maar het afscheid op de middenstip vanaf de tribunes bij te wonen.

Clinic voor kinderen door jeugdopleiding
Nadat het afscheid geweest is mag de jeugd het veld op om daar zelf een balletje te trappen. De spelers en trainers van de jeugdopleiding verzorgen hier naar goede traditie weer een clinic, waar alle kinderen gratis aan mee kunnen doen.

Nog niet in het bezit van een losse kaart voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk? Toegangsbewijzen voor alle vier de tribunes zijn (zoals altijd) verkrijgbaar in de online kaartverkoop, al is de Noord-tribune inmiddels wel bijna uitverkocht.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl