058-2963300
Afdeling Supporterszaken verder uitgebreid met Emko Vogelzang

Afdeling Supporterszaken verder uitgebreid met Emko Vogelzang

27 oktober 2023, 11:53

Als één van de eerste clubs in het Noorden heeft SC Cambuur sinds het jaar 2016 in de persoon van Zoltan Szomoru een supporter liaison officer (SLO) in dienst, zoals de functietitel officieel luidt.

In de afgelopen jaren is de rol van de SLO’s steeds belangrijker geworden in het voetballandschap en mede daarom zijn op wedstrijddagen ook de twee heren Jens Mollema en Frank Schnuck in het Cambuur Stadion actief op het gebied van supporterszaken als SLO/Fancoach. In het dagelijks leven werken beide als jongerenwerker bij Amaryllis, waarbij ze ook enkele dagdelen bijdragen aan de vele sociaal preventieve projecten van SC Cambuur.

Als nieuwste aanwinst gaat vanaf heden ook Emko Vogelzang het team van supporterszaken versterken. Emko is al van kinds af aan supporter van SC Cambuur en een bekend gezicht in vrijwel alle geledingen van de volksclub. Namens de M.I.-Side zet hij zich al vele jaren in voor de supporters en in de afgelopen twee seizoenen was hij bovendien actief als teammanager van SC Cambuur Onder 21.

Heb je vragen, opmerkingen of aanbevelingen voor de SLO’s? Stuur gerust een mail naar supporterszaken@cambuur.nl.

De rol van een SLO
Een SLO zorgt er in de basis voor dat de relatie tussen de club en haar achterban (nog) sterker wordt en is de schakel tussen beide partijen. De SLO is daarbij in dienst van de club en is niet alleen de spreekbuis van de supporters richting de BVO, maar heeft ook als taak om het wedstrijdbezoek voor de supporters zo aangenaam mogelijk te maken.

Foto’s: Cambuur Media