058-2963300
Allereerste profcontract voor jeugdexponent Yoram van der Veen (18)

Allereerste profcontract voor jeugdexponent Yoram van der Veen (18)

20 juli 2023, 11:00

Van de voetbalschool naar het eerste elftal: Yoram van der Veen uit Sneek heeft deze route met succes afgelegd en heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. Hierdoor is de 18-jarige vleugelaanvaller tot de zomer van 2026 verbonden aan SC Cambuur, met een optie voor nog een seizoen.

Van der Veen mag met recht een kind van de club worden genoemd, want hij doorliep de voetbalschool van SC Cambuur en kwam vervolgens uit voor alle daaropvolgende jeugdteams. Daarvoor speelde hij in de jeugd bij ONS Sneek.

Technisch directeur Etiënne Reijnen over het vastleggen van het jeugdexponent: “Voor Yoram geldt eigenlijk hetzelfde als voor Wiebe Kooistra en dat is dat het beide zeer talentvolle jongens zijn die tevens beschikken over het Cambuur-DNA. Yoram is een snelle buitenspeler met veel dreiging en diepgang. Het is mooi om te zien dat er momenteel veel goede spelers doorstromen vanuit de Jeugdopleiding en dat is vooral een compliment aan iedereen die daar een bijdrage aan levert.”

Gefeliciteerd en op naar meer, Yoram!

Foto’s: www.dijksmedia.nl