058-2963300
Alles wat je moet weten over de Halve Finale | Kom op tijd!

Alles wat je moet weten over de Halve Finale | Kom op tijd!

25 februari 2024, 13:38

Nog twee nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover: de Halve Finale van de KNVB-Beker in ons eigen Cambuur Stadion. De oude dame krijgt in haar laatste jaar misschien wel de grootste wedstrijd die ooit aan het Cambuurplein is gespeeld.

Het is de kans van ons voetballeven om ooit de Finale te gaan halen en daarom roepen we alle supporters op om zo vroeg mogelijk naar het stadion te komen en vooral ook onze geel-blauwe clubkleuren te dragen!

Cambuur All Stars DJ Team
De poorten van het Cambuur Stadion zullen geopend zijn vanaf 18.30 uur en er is direct genoeg te beleven. Een Cambuur All Star DJ Team zal vanaf een platform voor de Noord-tribune direct los gaan en er zijn voor elke tribune extra boxen geplaatst zodat iedereen mee kan genieten. Het DJ Team zal bestaan uit DJ’s Demolution, Ricardo Silvo & Martin Harder, DJ Uzi en Da Mouth of Madness en MC Den.

Supportersplein Oost en Zuid

Liever iets rustiger beginnen? Dan kun je terecht op het plein tussen de Oost- en Zuid-tribune, waar Leeuwader volkszanger Ricky zijn meezingers ten gehore zal brengen. Ook hij gaat vanaf 18.30 uur direct van start.

SC Cambuur Cupfighters sjaal
Voor de liefhebbers: de speciale bekersjaal is dinsdag vanaf 18.30 uur verkrijgbaar bij de speciale merchandise kraam bij het Servicepunt. Hier koop je onder meer de SC Cambuur Cupfighters sjaal, die zowel online als in de Voetbalshop-winkel op het Zaailand is uitverkocht.

Eregast
Zoals bij elke wedstrijd hebben we ook dit weer een oud-speler op bezoek als Eregast. Niemand minder dan Arno Arts zal bij het duel tegen N.E.C. aanwezig zijn om onder meer voor te beschouwen op de wedstrijd.

Op naar een historische geel-blauwe avond!