058-2963300
Alweer een mooie awayday: op naar Breda! (UPDATE)

Alweer een mooie awayday: op naar Breda! (UPDATE)

20 augustus 2019, 16:20

UPDATE: De teller staat inmiddels op 65 meereizende supporters en daar moet dus nog meer bij! Schrijf je in voor aanstaande donderdag 15.00 uur en steun de mannen van Henk de Jong in Breda!

Na het heerlijke Cambuur avondje van afgelopen vrijdag wacht komend weekend weer een awayday! Ondanks het resultaat in de eerste uitwedstrijd van het seizoen was deze met 230 supporters, een biertje vooraf in een plaatselijk café en een geweldige sfeer wel zeer geslaagd.

Hier gaan we komende vrijdag opnieuw voor, want dan reizen we af naar Breda voor het duel tegen NAC en worden we wederom ontvangen met bier en muziek. Onderstaand vind je alle informatie.


NAC Breda – SC Cambuur

Vrijdag 23 augustus, 20.00
Rat Verlegh Stadion

Capaciteit uitvak: 750
Loyaltypunten: Voor een bezoek aan de wedstrijd ontvang je 2 loyaltypunten
Uitkaart: Verplicht

Deze wedstrijd is voor supporters van SC Cambuur te bezoeken met een auto- of buscombi. De kaartverkoop loopt tot donderdag 22 augustus, 15.00 uur.

Autocombi
•             Kaartprijs € 7,-
•             Max. 80 auto’s
•             Busjes tot 9 personen zijn toegestaan
•             Omwisselen vanaf 18.30 in het gastenvak van het Rat Verlegh Stadion

Buscombi
•             Prijs € 25,- voor leden Kern van Cambuur, € 30,- voor niet-leden
•             Max. 10 bussen
•             Supporters dienen uiterlijk 15.45 uur aanwezig te zijn
•             Vertrek 16.00 vanaf gastenvak SC Cambuur
•             Instap op vertoon van e-ticket en uitkaart

Alleen online
Sinds dit seizoen is de kaartverkoop voor uitwedstrijden volledig online, wel zo gemakkelijk! Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan.

Graag tot in Breda!

Routebeschrijving 2019-2020
Vanaf de A16: Neem de afslag Prinsenbeek/ Breda Noord. Bij de stoplichten aan het einde van deze afslag, ga je links met de bocht mee het viaduct over. Bij het tweede stoplicht (naast de McDonald’s) ga je rechtsaf en rijd je de straat Veldsteen in. Rij rechtdoor totdat je aan je linkerzijde het Rat Verlegh stadion ziet en langs P4 bent gereden. Verkeersergelaars verwijzen je naar de parkeerplaats achter het bezoekersvak.

Vanuit A59: Volg Knooppunt Hooipolder, neem afslag richting Roosendaal. Neem vervolgens afslag Breda-Noord (afslag 17). Bij de stoplichten ga je linksaf. Bij het tweede stoplicht (naast de McDonald’s) ga je rechtsaf en rijd je de straat Veldsteen in. Rij rechtdoor totdat je aan je linkerzijde het Rat Verlegh stadion ziet en langs P4 bent gereden. Verkeersergelaars verwijzen je naar de parkeerplaats achter het bezoekersvak.

Foto: www.cambuurimages.nl