058-2963300
ALWEER RAAK: Jasper ter Heide van Ajax naar SC Cambuur

ALWEER RAAK: Jasper ter Heide van Ajax naar SC Cambuur

7 juli 2020, 10:19

De volgende versterking is binnen! Rechtsback Jasper ter Heide (21) maakt de overstap van AFC Ajax naar SC Cambuur en komt de manschappen van Henk de Jong per direct versterken. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor 2 seizoenen (met een automatische optie van 1 seizoen bij Eredivisievoetbal).

Ter Heide is begonnen in de jeugdopleiding van AZ Alkmaar en komt sinds 2014 uit voor Ajax. Bij de Amsterdammers doorliep hij alle lichtingen en kwam bovendien meerdere keren uit voor de vertegenwoordigende jeugdteams van Nederland. In de afgelopen seizoenen kwam hij tot 31 wedstrijden (met 2 doelpunten en 3 assists) voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Technisch manager Foeke Booy over de komst van Ter Heide: “Jasper stond al langer bij ons op de radar en is een speler met veel potentie. Hij heeft een gedegen opleiding achter de rug en kan zowel als rechtsback en verdedigende middenvelder uit de voeten. Dat in combinatie met zijn enorme drive en fijne persoonlijkheid maakt dat hij een zeer welkome versterking is.”

Welkom en veel succes in het geel-blauw, Jasper!

Foto: www.cambuurimages.nl