058-2963300
Arrix ICT nieuwe ICT-partner SC Cambuur

Arrix ICT nieuwe ICT-partner SC Cambuur

1 februari 2019, 14:08

SC Cambuur heeft een nieuwe ICT-partner. Met Arrix ICT, al enkele jaren sponsor van onze mooie club, is een upgrade en verlenging van het sponsorcontract overeengekomen. De ICT-dienstverlener uit Drachten is hierdoor tot minimaal de zomer van 2021 verbonden aan de club.

Arrix gaat onder meer zorgen voor de optimalisering van de kantoorautomatisering in het Cambuur Stadion.

Op de foto zetten Ard de Graaf (Algemeen Directeur SC Cambuur) en Jan Douma (Algemeen Directeur Arrix) de handtekening onder het contract.

Over Arrix ICT
Arrix is een full-service ICT-dienstverlener uit Drachten. Wij helpen onze relaties om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren, door een brug te slaan tussen de behoefte van de klant en de technologische mogelijkheden. Want wij geloven dat ICT soepel en slim moet zijn zodat mensen eenvoudiger, efficiënter en plezieriger kunnen werken. Zonder zorgen, dat geeft vertrouwen!

Arrix is recht door zee, authentiek en eerlijk; als onze oplossing niet in het voordeel van de klant is, durven wij ook nee te zeggen. We werken met ICT-oplossingen van gerenommeerde A-merken en partners (zoals Exact Software en Microsoft), waardoor klanten aantoonbaar rendement realiseren. We laten het hart van ICT kloppen met gedegen infrastructuur of Cloud computing, waarbij veiligheid voorop staat.

Kijk voor informatie op www.arrix.nl.

Foto’s: SC Cambuur