058-2963300
Assistkoning Nick Doodeman vanaf deze zomer in het geel-blauw

Assistkoning Nick Doodeman vanaf deze zomer in het geel-blauw

27 januari 2021, 10:05

SC Cambuur kan vanaf deze zomer rekenen op de diensten van Nick Doodeman. De 24-jarige vleugelaanvaller loopt uit zijn contract bij FC Volendam en heeft zijn handtekening gezet onder een dienstverband voor de komende twee seizoenen.

Doodeman doorliep de jeugdopleiding van AZ Alkmaar en komt sinds het seizoen 2017/2018 uit voor FC Volendam. Voor de Volendammers kwam hij al ruim 125 keer in actie en dit seizoen maakt hij indruk met acht doelpunten en tien assists uit twintig optredens. Daarmee heeft hij de meeste assists achter zijn naam staan van alle spelers in de Keuken Kampioen Divisie.

Technisch manager Foeke Booy over de komst van Doodeman: “Nick is een echte teamspeler die past bij onze speelwijze. Wij volgen hem al langer en met zijn diepgang, overzicht en passing kan hij zeker van toegevoegde waarde zijn. Dat blijkt ook wel uit zijn rendement. Daarnaast is het een fijne persoonlijkheid en iemand die hard wil werken voor het team. We zijn kortom blij dat hij voor ons project heeft gekozen.”

Foto: SC Cambuur