058-2963300
Beperkte capaciteit bij Go Ahead Eagles-uit, kaartverkoop start vanmiddag

Beperkte capaciteit bij Go Ahead Eagles-uit, kaartverkoop start vanmiddag

22 september 2022, 11:05

De eerstvolgende uitwedstrijd op de speelkalender voor SC Cambuur is het altijd drukbezochte duel in De Adelaarshorst tegen Go Ahead Eagles. Een even fraai als belangrijk affiche tussen twee echte volksclubs en dus zal de animo naar verwachting ook bij deze awayday weer groot zijn. De kaartverkoop zal vanmiddag (22 september) om 13.00 uur aanvangen, maar helaas wel met een beperkte capaciteit.

Ten grondslag hieraan liggen een aantal vervelende incidenten in het recente verleden met wangedrag en vernielingen in zowel het uitvak als de bussen. Dit maakt dat de meeste busmaatschappijen simpelweg niet meer willen rijden en we slechts een beperkt aantal bussen tot onze beschikking hebben. De maat is wat dat betreft echt vol en als deze lijn zich doorzet zullen we binnenkort helemaal geen bussen meer kunnen krijgen voor onze uitwedstrijden.

Vanwege bovengenoemde reden kunnen er dan ook maximaal 250 supporters met de verplichte buscombi afreizen naar Deventer (de capaciteit van het uitvak is 400). Vanwege dit aantal is er een voorrangsregeling voor trouwe bezoekers van uitwedstrijden door middel van het loyaltysysteem en alle verdere praktische informatie volgt vanmiddag.

Foto: www.dijksmedia.nl