058-2963300
AWAYDAYS: morgenavond 273 supporters aanwezig in Volendam

AWAYDAYS: morgenavond 273 supporters aanwezig in Volendam

21 maart 2019, 15:31

UPDATE: Maar liefst 273 geel-blauwen zullen morgenavond de reis maken naar Volendam om René Hake en zijn mannen naar de drie punten te schreeuwen! Op naar een mooie awayday!

Vrijdag 22 maart (20.00 uur) staat het duel tussen FC Volendam en SC Cambuur op het programma. Niet alleen een duel tegen een directe concurrent in de strijd om de Play-Offs, Volendam-uit is  bovendien van oudsher een populaire uitwedstrijd onder onze supporters.

Dankzij de gastvrijheid van Volendam wordt het een mooie awayday. Meereizende supporters, in de auto- of buscombi, zijn namelijk welkom om eerst een bezoek te brengen aan de wereldberoemde Dijk van Volendam. Dit is het resultaat van constructieve gesprekken tussen vertegenwoordigers van beide clubs en de lokale driehoek.

Auto’s en bussen kunnen geparkeerd worden in de nabijheid van het KRAS Stadion. Vervolgens is het mogelijk om te voet een bezoek te brengen aan de Dijk. Supporters van SC Cambuur zijn vanaf 17.00 uur welkom op de Dijk. Voor supporters die geen bezoek aan de Dijk van Volendam willen brengen is het uitvak (eerder) geopend om 18.00 uur.


FC Volendam – SC Cambuur
Vrijdag 22 maart, 20.00 uur
KRAS Stadion

Vervoersregeling: Auto- of buscombi

Autocombi

  • Omwisselen tussen 16.15 uur – 18.45 uur bij parkeerplaats De Horn (TinQ tankstation) aan de A7 ter hoogte van Abbekerk
  • Routebeschrijving naar het stadion wordt uitgedeeld tijdens het omwisselen

Buscombi

  • Vertrek vanaf 15.30 uur van het parkeerterrein gastenvak
  • Supporters dienen uiterlijk 15.15 uur aanwezig te zijn.
  • Instap op vertoon van e-ticket + uitkaart

Voor een bezoek aan deze uitwedstrijd ontvang je 1 loyaltypunt.

Graag tot in Volendam!

Foto: www.dijksfotografie.nl