058-2963300
AWAYDAYS | Op naar een vol uitvak bij en tegen Almere City FC! (UPDATE)

AWAYDAYS | Op naar een vol uitvak bij en tegen Almere City FC! (UPDATE)

12 februari 2020, 13:05

Update (woensdag 12 februari, 13.00 uur): al meer dan 200 supporters staan op papier voor aanstaande vrijdag en sinds vanmiddag 13.00 uur is het voor supporters zonder loyaltypunten ook mogelijk om kaarten aan te schaffen. Het maximale aantal auto’s binnen de autocombi is daarnaast inmiddels bereikt. Inschrijven bij één van de op papier staande auto’s is uiteraard nog wel steeds mogelijk. 

Voor SC Cambuur staan er in de maand februari drie duels in het eigen Cambuur Stadion op de agenda. Daartussenin nemen we het op vrijdag 14 februari op bij en tegen Almere City en gaan we voor niets minder dan een bomvol uitvak en drie punten in het Yanmar Stadion. Bij deze roepen we daarom alle geel-blauwe supporters op om Henk de Jong en zijn mannen te steunen op Valentijnsdag in Flevoland. Reis jij met ons mee?

Aangezien het uitvak van het Yanmar Stadion een beperkte capaciteit heeft (slechts 350 plaatsen), werken we bij deze wedstrijd met het inmiddels welbekende loyaltysysteem. Dit houdt in dat trouwe bezoekers van uitwedstrijden als eerste de mogelijkheid krijgen om kaarten aan te schaffen voor deze awayday. Hieronder vind je alle informatie omtrent de kaartverkoop en het de verschillende verkoopdata binnen het loyaltysysteem.

Almere City FC – SC Cambuur
Vrijdag 14 februari, 20.00 uur
Yanmar Stadion

Vervoersregeling: Auto- of buscombi
Uitkaart: Verplicht
Loyaltypunten: Voor een bezoek aan deze wedstrijd ontvang je 1 loyaltypunt
Kaartverkoop tot: De inschrijving sluit op donderdag 13 februari om 15.00 uur

Loyaltysysteem
Vanwege de beperkte capaciteit van het uitvak is het eerst alleen voor supporters met minimaal 9 loyaltypunten mogelijk om een kaart aan te schaffen. Vanaf vrijdag 7 februari 13.00 uur is het de beurt aan supporters met 6 loyaltypunten en vanaf maandag 10 februari 13.00 uur aan supporters met 3 loyaltypunten. Mochten er daarna nog kaarten over zijn, dan is vanaf woensdag 12 februari 13.00 uur voor supporters zonder loyaltypunten mogelijk om kaarten aan te schaffen.

Vanaf vrijdag 7 februari, 13.00 uur: minimaal 6 loyaltypunten
Vanaf maandag 10 februari, 13.00 uur: minimaal 3 loyaltypunten
Vanaf woensdag 12 februari, 13.00 uur: zonder loyaltypunten

Autocombi

  • Prijs: € 6,-
  • Toegestaan maximaal 50 personenauto’s (meerpersoonsbusjes en soortgelijke voertuigen niet toegestaan)
  • Omwisselen tussen 18.15 en 18.45 uur bij Parkeerplaats Lemsterhop aan de A6

Buscombi

  • Prijs: € 15,- leden Kern van Cambuur, € 20,- niet-leden KvC
  • Vertrek vanaf het Cambuurplein om 17.30 uur
  • Supporters dienen uiterlijk 17.15 uur aanwezig te zijn
  • Instap op vertoon van uitkaart en e-ticket

Kaartverkoop alleen online
De kaartverkoop voor uitwedstrijden gaat volledig online, wel zo gemakkelijk! Klik hier om naar de speciale uitwedstrijden-website www.cambuurawaydays.nl te gaan.

Graag tot in Almere!

Foto: www.cambuurimages.nl