058-2963300
AZ-reserves maatje te groot voor de reserves van SC Cambuur

AZ-reserves maatje te groot voor de reserves van SC Cambuur

8 november 2017, 21:22

De reserves van AZ hebben woensdagavond een ferme overwinning behaald op de B-selectie van SC Cambuur. Het werd 1-5. Geen wonder, want de Noord-Hollanders kwamen met klinkende namen binnen het veld.

In de eerste helft werd het 0-3 door goals van Seuntjens en twee keer Bel Hassani. Cambuur kwam wel in de buurt van keeper Coutinho, maar gevaarlijk werd de équipe van Dijkhuizen niet. Na de thee bleef het lange tijd redelijk rustig voor de veste van Pieter Bos, hij had Jesse Bertrams vervangen. Acht minuten voor het einde werd het 0-4 (Dos Santos) en kort daarop 0-5 (El Hasnaoui). Het slotakkoord was echter voor de thuisclub, en wat voor een slotakkoord (!). Even over de middellijn nam de pas ingevallen Beloftenspeler Danny van Haaren de bal in eens op z’n slof en met een streep verschalkte hij de gelouterde AZ-keeper. Een mooi einde van een toch ietwat onbevredigende avond.

SC Cambuur: Bertrams (46. Bos), Van Wermeskerken, El Baad, Van der Laan, Claver, Rosheuvel (46. Ettten), Schils, Smeets, Houtkoop (82. Van Haaren), Mathieu en Robertha (66 Conraad)

AZ: Couthino, Hatzidiakos, Van Rhijn, Wuytens, Opdam, Reijnders, Hoedemakers, Seuntjens, Bel Hassani, Dos Santos en Friday

Foto: www.dijksfotografie.nl