058-2963300
Bekerwedstrijd USV Hercules – SC Cambuur ingehaald op donderdag 25 januari

Bekerwedstrijd USV Hercules – SC Cambuur ingehaald op donderdag 25 januari

19 januari 2024, 16:19

Er is een nieuwe datum gevonden waarop het treffen tussen USV Hercules en SC Cambuur in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker zal worden ingehaald. Volgende week donderdag (25 januari) vanaf klokslag 20.00 uur gaan beide formaties op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht op herkansing voor een plekje in de kwartfinales van het toernooi.

Voor supporters van SC Cambuur die in het bezit zijn van een kaart voor het bekerduel is er goed nieuws: deze blijven gewoon geldig. Mocht het echter zo zijn dat je ditmaal helaas niet aanwezig kunt zijn dan is het uiteraard mogelijk om het aankoopbedrag terug te krijgen. Dit kan via een mail met daarin de vermelding van je naam, uitkaartnummer en bankgegevens naar info@cambuur.nl. Let op: dit kan tot uiterlijk komende dinsdag (23 januari) om 12.00 uur stipt.

Als gevolg van deze speeldatum is het Keuken Kampioen Divisie-duel van SC Cambuur in eigen stadion tegen TOP Oss verplaatst van vrijdag 26 januari naar maandag 29 januari. Het aanvangstijdstip blijft ongewijzigd, namelijk 20.00 uur.

Foto: www.dijksmedia.nl