058-2963300

-UPDATE- Seizoenkaart verlengen is niet meer mogelijk

4 juni 2015, 10:01

De verlengingstermijn is verstreken, alle reserveringen van seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen zijn daarmee komen te vervallen. De supporters die zichzelf op de wachtlijst hebben gezet krijgen op korte termijn persoonlijk bericht hoe en waar ze een seizoenkaart kunnen bemachtigen.

Wachtlijst
Uiteraard is het nog steeds mogelijk om jezelf op de wachtlijst te zetten. Afhankelijk van de tribune-voorkeur is er nog steeds een reële kans dat er seizoensplekken beschikbaar komen. Om hier aanspraak op te maken is het hier mogelijk om je op de wachtlijst te zetten. Mocht er dan een plek vrijkomen nemen we direct contact met je op.

Prijzen
Als volksclub willen we de Seizoenkaarten voor iedereen betaalbaar houden. Daarom worden de prijzen van de Seizoenkaarten voor het seizoen 2015/2016 alleen geïndexeerd (met 5 á 10 euro). De prijzen zijn voor het seizoen 2015/2016 zijn hierdoor als volgt:
Prijzen 1516

Let op: De pas van afgelopen seizoen blijft gewoon geldig. Hier wordt het toegangsrecht voor het komende seizoen bij opgeschreven. Je ontvangt dus geen nieuwe Seizoenkaart.

Graag tot volgend seizoen en namens de spelers en technische staf alvast een fantastisch nieuw seizoen gewenst!