058-2963300
Bied mee op de gedragen wedstrijdshirts tijdens SC Cambuur – Ajax en steun Giro555!

Bied mee op de gedragen wedstrijdshirts tijdens SC Cambuur – Ajax en steun Giro555!

16 maart 2022, 10:50

Al bijna drie weken gaat Oekraïne gebukt onder een vreselijke oorlog. Dit is dan ook de reden dat Giro555, een verband van elf samenwerkende hulporganisaties, in actie is gekomen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de hulp aan de slachtoffers. Als volksclub zijnde doen we hier natuurlijk ook aan mee en dragen we ons steentje bij waar we kunnen.

Daarom is het vanaf heden voor iedereen mogelijk om mee te bieden op de gedragen wedstrijdshirts tijdens het competitieduel van afgelopen vrijdag tussen SC Cambuur – AFC Ajax. De shirts zijn op de borst voorzien van de naam van de hulporganisatie en het bedrag dat met de veiling wordt opgehaald zal volledig ten goede komen aan Giro555.

Meebieden kan tot komende zaterdag 19 maart om 15.00 uur via de veilingsite MatchWornShirt.

Over Giro555
Bij uitzonderlijke rampen slaan de elf samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Dit zijn de hulporganisaties achter deze Giro555-actie: Stichting Vluchteling, Cordaid, CARE Nederland, Kerk in Actie, Oxfam Novib, Save the Children, UNICEF, Nederlandse Rode Kruis, Plan International, Terre des Hommes en World Vision. Meer over de actie ‘Samen in actie voor Oekraïne’ vind je hier.

Veel succes met bieden en alvast bedankt voor je bijdrage aan Giro555!

Foto: Cambuur Media