058-2963300
Bier & BBQ: Nog één editie aan het Cambuurplein (update)

Bier & BBQ: Nog één editie aan het Cambuurplein (update)

14 juli 2023, 15:03

UPDATE | De aanmeldingen voor de Bier & BBQ stromen binnen en momenteel zijn al meer dan vijftig SCC-ers van de partij op vrijdag 28 juli aanstaande in het Cambuur Stadion! Wacht dus zeker niet meer te lang als je er ook bij wil zijn! Aanmelden voor de Bier & BBQ kan tot en met uiterlijk woensdag 26 juli.

Wat ooit in coronatijd begon als een manier om toch in het stadion te kunnen zijn is inmiddels uitgegroeid tot een mooie Cambuur-traditie: de Bier & BBQ! Met het aanstaande afscheid van het Cambuurplein kunnen we dit nog één keertje organiseren in het Cambuur Stadion en dat gaan we doen over precies drie weken, namelijk op vrijdag 28 juli.

Het belooft een speciale editie worden, maar wat blijft is het vertrouwde concept: heerlijk (onbeperkt) eten en drinken in de gracht voor de Noord-tribune met daarbij volop vermaak en activiteiten en alleen maar Cambuur-vrienden om je heen.

Reserveer vanaf nu een tafel voor twee of meer personen á € 35,- per persoon en je kunt de hele avond (van 18.30 uur tot ongeveer 21.30 uur) genieten. Via de onderstaande link kun je zorgen dat je er bij bent op deze speciale avond en gezien de populariteit van de vorige edities is ons advies om hier niet te lang mee te wachten.

> Klik hier om je aan te melden voor de Bier & BBQ

Graag tot vrijdag 28 juli in het Cambuur Stadion bij de Bier & BBQ!