058-2963300
Bijzondere trouwerij in het Cambuur Stadion

Bijzondere trouwerij in het Cambuur Stadion

10 januari 2017, 13:13

Maandagochtend 9 januari vond een bijzondere gebeurtenis plaats in het Cambuur Stadion. Op deze ochtend stond het voetbal even niet centraal, maar vierden Hans en Riekje de Jonge dat ze elkaar vanaf deze dag man en vrouw mogen noemen.

Hans en Riekje hebben geen rooskleurig verleden en elkaar hierdoor ontmoet als buurman en buurvrouw in De Terp. De laatste jaren is de gezondheid van Riekje hard achteruit gegaan, waardoor ze nog maar een wens had, namelijk trouwen met Hans.

Omdat er geen budget is om een trouwerij te realiseren, heeft buurvrouw en tevens mantelzorger van beide Jeannette van Bergeijk een oproep gedaan via Facebook. Hierdoor heeft ze met hulp van derden het voor elkaar gekregen om de wens in vervulling te laten gaan! Naar aanleiding van deze oproep heeft SC Cambuur Jeannette benaderd om het stadion als locatie voor de receptie te laten dienen.

En zo geschiedde, op maandag 9 januari 2017 stapten Hans en Riekje in het huwelijksbootje. Na de plechtigheid op het gemeentehuis van Leeuwarden vond in het Cambuur Stadion de receptie plaats. Hier waren, naast het echtpaar, ook alle personen die hebben geholpen bij het organiseren van de trouwerij aanwezig. Uit handen van SC Cambuur kregen Hans en Riekje een bos bloemen, uitgereikt door trainer Sipke Hulshoff.

Namens heel SC Cambuur, Hans en Riekje, gefeliciteerd met jullie huwelijk en veel geluk en mooie momenten samen! Daarnaast vinden we het als SC Cambuur geweldig wat Jeannette en de andere betrokkenen dit hebben georganiseerd!

voor-het-stadion-2

ringen-2

met-beloften-2