058-2963300
Bouwgroep Dijkstra Draisma voor het veertiende (!) seizoen op rij hoofdsponsor

Bouwgroep Dijkstra Draisma voor het veertiende (!) seizoen op rij hoofdsponsor

27 mei 2023, 11:00

Je weet pas echt wat je aan iemand hebt bij tegenslag. Hoe sterk een relatie is toets je niet wanneer de zon schijnt, maar juist wanneer het regent. En ja, dat doet het momenteel boven het Cambuur Stadion. Daar hoeven we niet omheen te draaien. Degraderen doet nou eenmaal pijn. Het komt nu aan op karakter en schouder aan schouder blijven staan. En als iets typerend is voor een volksclub als SC Cambuur is dat het wel.

Daarom kunnen we bij deze wereldkundig maken dat Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft verlengd als hoofdsponsor en volgend seizoen voor alweer het veertiende jaar op rij op de voorkant van het shirt van SC Cambuur staat. Daar zijn we maar wat trots op. Ook verlengen geeft energie.

Biense Dijkstra & Ard de Graaf


_______

Cadeautje van de hoofdsponsor
Ga je net als ons ook je seizoenkaart verlengen? Bij Bouwgroep Dijkstra Draisma waarderen we supporters die juist in moeilijke tijden achter hun club blijven staan en daarom krijg je van ons een mini dress van het splinternieuwe adidas X SC Cambuur tenue cadeau bij het verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart.

Kijk voor meer informatie op www.waarikvoorga.nl.