058-2963300
Bouwgroep Dijkstra Draisma voor tiende seizoen op rij hoofdsponsor

Bouwgroep Dijkstra Draisma voor tiende seizoen op rij hoofdsponsor

20 maart 2019, 11:00

SC Cambuur en Bouwgroep Dijkstra Draisma zijn al jaren lang een sterke combinatie. De bouwer prijkt al geruime tijd als hoofdsponsor op de borst van het Cambuur-shirt. Hier komt nog minimaal één seizoen bij, want de club en de bouwgroep zijn overeengekomen dat het hoofdsponsorschap met één seizoen wordt verlengd, met een optie voor nog een seizoen.

Met het verlengen van de samenwerking breekt voor Bouwgroep Dijkstra Draisma het tiende seizoen op rij aan als hoofdsponsor van SC Cambuur. Hiermee mag BGDD zich één van de trouwste hoofd-sponsoren uit het betaalde voetbal noemen.

“Daaruit spreekt vertrouwen en waardering”, weet algemeen directeur Ard de Graaf. “In de afgelopen jaren hebben we altijd op Bouwgroep Dijkstra Draisma kunnen rekenen en elkaar versterkt op alle mogelijke gebieden. Het mag voor zich spreken dat we daar ontzettend blij mee zijn. We hebben met elkaar gemeen dat we altijd beter willen worden en voorop willen lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Daar gaan we een mooi vervolg aan geven met het nieuwe stadion als grote katalysator. ” 

Ook Biense Dijkstra, directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma, is blij met de verlenging van het hoofdsponsorschap: “Net als SC Cambuur werken we elke dag aan een goed resultaat, waarbij we niet alleen kijken naar de eerstvolgende wedstrijd, maar ook naar een gezamenlijke toekomst. Hierbij speelt duurzaamheid een grote rol. Zowel op het technische als op het sociale vlak; we zijn naast hoofdsponsor ook betrokken bij Cambuur Verbindt, de stichting die zich inzet voor de maatschappij.”

Over Bouwgroep Dijkstra Draisma
Bouwgroep Dijkstra Draisma is een familiebedrijf in de woning- en utiliteitbouw met vestigingen in Dokkum en Bolsward.  De ca. 400 medewerkers realiseren spraakmakende projecten, zoals de 11Stedenhal, het Afsluitdijk Wadden Center en het Beursgebouw voor de RUG in Leeuwarden. Daarnaast worden honderden woningen per jaar verduurzaamd. Doordat de bouwgroep voorop loopt met de energietransitie en robotisering in de bouw, heeft zij in 2018 de Koning Willem I prijs gewonnen; de nationale ondernemersprijs waarvan HMK Máxima de erevoorzitter is.

Kijk voor meer informatie over Bouwgroep Dijkstra Draisma op www.bgdd.nl.

Foto: www.dijksfotografie.nl