058-2963300
Buwalda Multiservice jaar langer Business Partner van SC Cambuur

Buwalda Multiservice jaar langer Business Partner van SC Cambuur

22 maart 2019, 16:34

Buwalda Multiservice is ook volgend seizoen Business Partner van SC Cambuur! De samenwerking is verlengd met één jaar, waarbij de intentie is uitgesproken om ook na de verhuizing naar het nieuwe Cambuur Stadion de handen inéén te slaan.

De samenwerking tussen SC Cambuur en Buwalda Multiservice kent een lange geschiedenis, want al sinds de jaren ’90 is het bedrijf lid van de Business Club Cambuur. In 2008 trad Buwalda toe aan de groep van Stersponsoren en vanaf 2015 is het bedrijf als Business Partner aan Cambuur verbonden. Als onderdeel van de samenwerking zorgt Buwalda onder andere voor de diverse schoonmaakwerkzaamheden in en rond het Cambuur Stadion en de appartementen van de spelers.

Directeur Marcel Langerak van Buwalda Multiservice over de verlenging van de samenwerking: “Na al het positieve nieuws van afgelopen woensdag op de Business Contact Dagen heb ik meteen de telefoon gepakt om de gesprekken over volgend seizoen te openen. We willen SC Cambuur graag ondersteunen in het huidige stadion en richting de gouden toekomst die lonkt.”

Manager Algemene Zaken Sjoerd van der Meij van SC Cambuur en  Directeur Marcel Langerak van Buwalda Multiservice.

Over Buwalda Multiservice

Buwalda Multiservice viert dit jaar haar 40-jarig jubileum in de schoonmaakbranche en is gevestigd in de Elfstedenstad Franeker. De diensten en werkzaamheden van Buwalda zijn zeer uiteenlopend en met een ruim aanbod aan specialisaties wordt de complete branche bedient. Service en innovatie staan bij Buwalda hoog in het vaandel, evenalsde relatie met klanten, medewerkers en het milieu.

Meer informatie over Buwalda Multiservice vind u op www.buwaldamultiservice.nl.

Foto’s: SC Cambuur


Spelers tweets
Daniel Bouman @dan_bouman dinsdag 18 februari, 21:58

Happy with the 90 minutes. Great 3-1 win against Jong Vitesse and happy with my assist https://t.co/JgP2FT52zB

Daniel Bouman @dan_bouman dinsdag 18 februari, 21:58

RT @SCCambuurLwd: OPSTELLING JONG SCC De volgende elf namen staan om 18.30 uur aan de aftrap in het #Cambuur Stadion tegen Jong Vitesse.…

Daniel Bouman @dan_bouman donderdag 13 februari, 07:44

RT @TheWorldGame: The Olyroos "can make a statement" at the @Olympics via @johnnyddavidson #sbstheworldgame https://t.co/nnOcvAsu25

Volg SC Cambuur
22.859
45991
4970
25465
SC Cambuur voor elkaar!