058-2963300
Cambuur Dreamschool genomineerd voor titel beste ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’

Cambuur Dreamschool genomineerd voor titel beste ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’

21 oktober 2021, 10:00

Heugelijk nieuws: SC Cambuur is met de Cambuur Dreamschool in de race voor de titel beste ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’. En daar hebben we de hulp van alle Cambuur-supporters bij nodig! Het publiek en een vakkundige jury bepalen namelijk samen welke van de negen genomineerde maatschappelijke projecten in de top 3 terechtkomen en daarmee een projectbijdrage ontvangen. De winnende club ontvangt een bedrag van maar liefst € 50.000,-!

Stemmen kan vanaf heden via www.vriendenloterij.nl/stemcambuur. Hiermee maak je kans op een aantal mooie prijzen, namelijk twee seizoenkaarten van SC Cambuur of twee VIP-kaarten voor SC Cambuur – sc Heerenveen! De stemperiode loopt tot en met zondag 14 november en de winnaar wordt vervolgens bekend gemaakt op vrijdag 26 november.

De Cambuur Dreamschool
Steeds meer jongeren raken hun motivatie en energie kwijt. Om hun de aandacht te geven die zij verdienen, start SC Cambuur vier keer per jaar met de Cambuur Dreamschool.

De deelnemende jongeren van de Cambuur Dreamschool komen in een periode van tien weken wekelijks naar het Cambuur Stadion, waar zij meedoen aan diverse sportactiviteiten. Ze worden hierin persoonlijk begeleid door sportcoaches en trainers. Er wordt een persoonlijk doelenplan gemaakt en maatwerk geleverd. Daarnaast voeren de jongeren gesprekken over alledaagse zaken met spelers en trainers van SC Cambuur. Het programma van de Cambuur Dreamschool is er op gericht om hun leven een positieve boost en extra stimulans te geven!

Over Maatschappelijk Project Eredivisie
‘Maatschappelijk Project Eredivisie’ is een initiatief van de VriendenLoterij en de Eredivisie CV. Met deze competitie bieden zij alle achttien Eredivisieclubs de kans om een vernieuwend maatschappelijk project te realiseren en zo bij te dragen aan een gezonde en sterke samenleving. Al ruim vijftien jaar is de Vriendenloterij maatschappelijk partner van de Eredivisie. Daarnaast kunnen de supporters meespelen met de VriendenLoterij en hiermee steunen zij de deelnemers van de maatschappelijke projecten en de jeugdopleiding van hun favoriete club.

Namens iedereen bij SC Cambuur, alvast ontzettend bedankt voor het stemmen!