058-2963300

Cambuur Komt Eraan! Verleng vanaf nu je seizoenkaart!

5 juni 2020, 11:00

Onrecht. Er is niks waar we bij deze club slechter tegen kunnen en dat hebben we massaal laten zien. Een ongelofelijk aantal reacties en steunbetuigingen hebben we mogen ontvangen na het onrechtvaardige besluit van de KNVB om SC Cambuur -na het beste seizoen uit de clubhistorie- niet te laten promoveren.

We moeten echter vooruitkijken en de spelers en trainers willen we volgend seizoen maar één ding: sportief revanche nemen. Zoals onze hoofdtrainer Henk de Jong het zo treffend zei: “We kunnen blijven hangen in woede en teleurstelling of we gaan het als brandstof gebruiken en van iets negatiefs iets positiefs maken.” Dat kunnen we echter niet alleen en hier hebben we jou als trouwe supporter meer dan ooit bij nodig.

Prijzen & opties
Het mag voor zich spreken dat de prijzen dit jaar niet zijn verhoogd en gezien de uitzonderlijke situatie kun je kiezen uit een drietal opties:

1. Anderhalve seizoenkaart
Anderhalve meter? Nee, anderhalve seizoenkaart! Hiermee steun je niet alleen de club en heb je alle rechten van een seizoenkaarthouder, maar help je ook om het stadion weer vol te krijgen zodra er weer supporters bij de wedstrijden mogen zijn. De extra halve seizoenkaart gaat namelijk naar mensen die in de coronacrisis in de frontlinie hebben gewerkt en een Avondje Cambuur meer dan hebben verdiend. Samen met Cambuur Verbindt nodigen we deze helden, uit bijvoorbeeld de zorg en supermarkten, persoonlijk uit.

2. Onvoorwaardelijke steun
Als je hiervoor kiest geef je aan dat je de club onvoorwaardelijk steunt en geen restitutie wenst ongeacht hoeveel wedstrijden er met/zonder supporters kunnen worden gespeeld. Dit helpt de club enorm, omdat we dan beleid kunnen maken richting de toekomst.

3. Standaard seizoenkaart met restitutie
Ga je voor deze optie dan zijn we je nog steeds enorm dankbaar en lever je zonder meer een bijdrage om de club door de crisis te loodsen. Wel kun je afhankelijk van het aantal zonder publiek gespeelde wedstrijden restitutie krijgen in de vorm van korting op je volgende seizoenkaart. De hoogte hiervan is afhankelijk van het aantal wedstrijden zonder supporters en maximaal 50 %.

Gouden seizoenkaarthouders 
Ook voor de gouden seizoenkaarthouders geldt dat zij een aantal handelingen moeten verrichten, zodat de kaart met een jaar wordt verlengd. We vinden het niet gepast om dit in deze tijden van corona automatisch te doen.

Cambuur Komt Eraan! Jij toch ook? Verleng dan je seizoenkaart voor woensdag 8 juli via www.cambuurkomteraan.nl. Het toegangsrecht voor het nieuwe seizoen wordt dan direct bijgeschreven op je huidige pas. Hier kun je ook terecht als je volgend seizoen de wedstrijden vanaf een andere plek in het stadion wilt bekijken (zodra dit uiteraard weer mogelijk is). In beide gevallen dien je rechtsboven in te loggen met onderstaande gegevens.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion om je seizoenkaart te verlengen. Vanwege de nog altijd geldende coronamaatregelen geniet online verlengen echter onze voorkeur.

Namens iedereen bij de club enorm bedankt voor je steun in deze moeilijke tijd. We hopen dat we je snel weer mogen begroeten in het Cambuur Stadion en we weer ouderwets met zijn Twaalven kunnen strijden voor drie punten.

Hoe dan ook, wanneer dan ook: Cambuur Komt Eraan!