058-2963300

Cambuur Old Stars gaan Europa in!

4 maart 2016, 10:13

Vanochtend in alle vroegte zijn de Old Stars van SC Cambuur vertrokken richting Engeland. Goed gekleed in Cambuur-trainingspak maakten zij in de spelersbus en later per vliegtuig de overtocht naar Newcastle. Hier gaan ze als eerste Nederlandse club ooit de eer van SC Cambuur verdedigen op een internationaal Walking Football toernooi.

CcrFct-VIAIYWqY.jpg large

De Old Stars zullen tot en met zondag verblijven in Engeland en komen uit in een poule met Sunderland, Newcastle United en Blue Flames WFC. Alvast heel veel succes en nog meer plezier mannen!

Over de Cambuur Old Stars
De Cambuur OldStars is een project van Cambuur Verbindt, de maatschappelijke stichting van SC Cambuur. Deze 60-plussers bewegen en voetballen samen als echte voetbalhelden bij SC Cambuur. Er is iedere week een trainingssessie van twee uren, waarbij er vijf keer in het Cambuurstadion wordt gevoetbald en vijftien keer bij amateurvereniging de Leeuwarder Zwaluwen. Naast de trainingen die door professionals worden uitgevoerd, krijgen de deelnemers van de Cambuur OldStars een fittest en originele SC Cambuur-kleding (in bruikleen).