058-2963300
Cambuur spelers aanwezig bij opening schoolplein14 op IKC Het Palet

Cambuur spelers aanwezig bij opening schoolplein14 op IKC Het Palet

16 oktober 2017, 15:53

Vrijdag werd onder grote belangstelling van kinderen en ouders het schoolplein geopend bij IKC Het Palet. IKC Het Palet is een gezonde school in Leeuwarden die bewegen en gezonde voeding hoog in het vaandel heeft staan. Omwille van de pijler bewegen werd eerder besloten om een vernieuwd schoolplein aan te leggen bij de school.

Schoolplein14
Schoolplein14 is een initiatief van de Johan Cruyff foundation waarbij kinderen worden gestimuleerd om met elkaar te sporten en te spelen. Op het schoolplein bij IKC Het Palet zijn verschillende coatings aangebracht. Op deze coatings kunnen spellen worden gespeeld door de kinderen.

De opening
Na een korte introductie werd het schoolplein onder grote belangstelling van ouders en aanwezige kinderen geopend. Bij deze feestelijke opening waren Karim Rossi en Cody Claver aanwezig. Zij openden samen met de kinderen de verschillende coatings op schoolplein door er spelletjes op te spelen.

Nadat het schoolplein symbolisch was geopend werden er natuurlijk nog wat foto’s en handtekeningen gescoord bij Karim Rossi en Cody Claver.

Wij wensen IKC Het Palet veel plezier met het nieuwe schoolplein14!