058-2963300
Cambuur Verbindt en Amaryllis samen op zoek naar (kinder)fietsen!

Cambuur Verbindt en Amaryllis samen op zoek naar (kinder)fietsen!

20 juli 2022, 17:02

Ieder kind in Leeuwarden zou de beschikking moeten hebben over over een fiets vinden Cambuur Verbindt en Amaryllis, maar helaas is dat toch nog geen vanzelfsprekend. Daarom slaan beide partijen de handen ineen.

Amaryllis verzamelt namelijk al vele jaren (kinder)fietsen, knapt deze vervolgens weer netjes op en stelt de fietsen vervolgens beschikbaar aan kinderen die er nog geen eentje hebben. Als Cambuur Verbindt staan we helemaal achter dit geweldige initiatief, omdat kinderen de vrijheid verdienen om naar hun vriendjes/vriendinnetjes, hun school of de sportvereniging te kunnen gaan. Tevens is het van belang dat zij leren veilig onderdeel te zijn van het verkeer.

Maar waarom slaan Cambuur Verbindt en Amaryllis nu dan de handen ineen? Omdat de fietsen opraken en de vraag momenteel hoger is dan het aanbod. En daarom vragen wij iedereen om vanaf heden oude (kinder)fietsen in te leveren. Samen met de mensen van de werkplaats en stagiaires gaan we deze fietsen eveneens opknappen en er mooie Cambuur-fietsen van maken. Op deze wijze hopen we het tekort aan te kunnen vullen.

Waar kunnen oude (kinder)fietsen worden ingeleverd?
Komende zaterdag 23 juli 2022 tijdens de Open Dag van SC Cambuur vindt de kick-off van de actie plaats. Heb je thuis nog een oude (kinder)fiets staan die je niet meer wordt gebruikt? Neem hem dan mee naar de Open Dag en lever hem in. Onder alle personen die een fiets inleveren, worden een aantal mooie presentjes verloot.

Past deze dag je niet? Geen probleem, de fietsen zijn na de Open Dag ook doordeweeks in te leveren bij het Cambuur Stadion en bij Netwerkcentrum De Klomp (Insulindestraat 27). De actie loopt door zolang deze nodig is.

Alvast bedankt voor je hulp namens Cambuur Verbindt en Amaryllis!

Foto: Cambuur Verbindt