058-2963300
Cambuur Verbindt en Henk de Jong helpen Sinterklaas!

Cambuur Verbindt en Henk de Jong helpen Sinterklaas!

5 december 2020, 17:36

Vanochtend om 10.00 uur vertrok de spelersbus van SC Cambuur bepakt en bezakt met cadeaus vanaf het Cambuurplein. In samenwerking met Stichting Cambuur Verbindt, Stichting ‘Rijk voor Arm’ (sc Leovardia) en Amaryllis werden er maar liefst 65 gezinnen en 150 kinderen in Leeuwarden en directe omgeving van sinterklaas presentjes voorzien!

Naast clubmascotte Camigo droeg ook hoofdtrainer Henk de Jong zijn steentje bij en op basis van de verraste, maar vooral lachende gezichten bij zowel de ouders als de kinderen mogen we spreken van een zeer geslaagde dag!

Feest voor iedereen
Cambuur Verbindt vindt dat het Sinterklaasfeest voor iedereen is en dat ieder kind, ongeacht zijn/haar situatie, het feest moet kunnen vieren. Doordat het niet voor ieder gezin mogelijk is om cadeautjes voor hun kinderen te kopen is deze actie in het leven geroepen.  Zo kunnen de kinderen maandag op school hun welverdiende cadeautjes laten zien!

De Sinterklaas-actie van Cambuur Verbindt en ook bij Stichting Rijk voor Arm, zijn inmiddels al meerdere jaren een groot succes, dat is vooral te danken aan de betrokkenheid van enthousiaste partners. Deze dag is mede mogelijk gemaakt door de maatschappelijke partners van Cambuur Verbindt, AppMachine, Endurance Group, Rabobank Leeuwarden, Jumbo Cambuurplein, Sligro, Jamin, Amaryllis, SC Cambuur, SC Leovardia en de Blokker (Centrale).