058-2963300
Cambuur Verbindt ondersteunt project De Derde Helft bij Leeuwarder Zwaluwen

Cambuur Verbindt ondersteunt project De Derde Helft bij Leeuwarder Zwaluwen

5 december 2019, 14:26

Bent u vijfenvijftigplusser en lijkt het u leuk om nieuwe mensen van uw leeftijd te ontmoeten? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf 9 december (aanvang: 13.30 uur) start voetbalvereniging CSV Leeuwarder Zwaluwen als eerste club in Friesland met het programma De Derde Helft.

De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendeloterij met als doel de sportkantine een vernieuwde functie geven, namelijk die van een centrale plek waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten voor activiteiten, een kopje koffie en een goed gesprek. Onder de naam De Derde Helft organiseren vrijwilligers elke maandagmiddag activiteiten. Vóór ouderen en dóór ouderen uit Leeuwarden.

Tijden De Derde Helft staan diverse mooie activiteiten gepland, waaronder spelletjes, lezingen, rondleidingen, natuurwandelingen en workshops. Voor ieder wat wils en een goede reden om, naast het ontmoeten van nieuwe mensen, deel te nemen aan dit programma. Aanmelden voor de Derde Helft is niet noodzakelijk, maar mag wel via info@sportwijknijlan.nl.

De Derde Helft is een samenwerkingsverband van Stichting Nylan, CSV de Leeuwarder Zwaluwen, Cambuur Verbindt met medewerking van de LOS (Leeuwarder Onafhankelijke Seniorenvereniging).


Spelers tweets
Daniel Bouman @dan_bouman dinsdag 18 februari, 21:58

Happy with the 90 minutes. Great 3-1 win against Jong Vitesse and happy with my assist https://t.co/JgP2FT52zB

Daniel Bouman @dan_bouman dinsdag 18 februari, 21:58

RT @SCCambuurLwd: OPSTELLING JONG SCC De volgende elf namen staan om 18.30 uur aan de aftrap in het #Cambuur Stadion tegen Jong Vitesse.…

Volg SC Cambuur
22.859
46005
4980
25575
SC Cambuur voor elkaar!