058-2963300

Cambuur vergeet in slotfase toe te slaan tegen 1. FC Kőln

24 juli 2015, 20:12

Kitzbűhel | SC Cambuur heeft ook de
tweede wedstrijd tijdens de Betsafe Cup niet in winst weten om te zetten. Net als in de eerste wedstrijd tegen het Turkse Kasimpasa leed de ploeg van Henk de Jong een 2-1 nederlaag. En weer was het Valmir Berisha die zijn naam achter het enige doelpunt aan Cambuurzijde zette.

Aanvoerder Etiënne Reijnen keek met gemengde gevoelens terug op het duel. ,,Er had meer ingezeten, maar we geven de goals te makkelijk weg”, aldus de verdediger die ongelukkig de bal in eigen doel gleed en daarmee onbedoeld Kőln aan een 1-0 voorsprong hielp. ,,Het was een lastige voorzet, maar het blijft balen.”

Ook de tweede treffer werd nog getoucheerd door een Leeuwarder been. Het doelpunt kwam op de naam van de vlugge rechtsbuiten Bard Finne. In de slotminuut scoorde Berisha, op aangeven van Torino Hunte, de 2-1. Daarvoor hadden Steblecki (naast), Van de Streek (paal) en Hunte (miraculeuze redding van de doelman) verzuimd te scoren.

Reijnen: ,,helaas kwam de aansluitingstreffer te laat, al had Sander (Van der Streek, red.) ook zomaar nog de gelijkmaker binnen kunnen koppen. Er had meer ingezeten.”

Betsafe Cup. 1. FC Kőln – SC Cambuur 2-1 (0-0). 50. Reijnen 1-0 (e.d.), 71. Finne 2-0, 90. Berisha 2-1. Scheidsrechter: Schőrkhuber. Gele kaart: Sőrensen (Kőln). Toeschouwers: 611.

Foto:www.dijksfotografie.com