058-2963300
#CAMGRA: Extra plekken beschikbaar voor seizoenkaarthouders

#CAMGRA: Extra plekken beschikbaar voor seizoenkaarthouders

27 april 2021, 12:23

SC Cambuur – Jong FC Utrecht van eind september vorig jaar. Dat was de laatste wedstrijd waarbij er een klein gedeelte van de Twaalfde Man aanwezig mocht zijn in het Cambuur Stadion bij een wedstrijd van onze geel-blauwe trots. Nu bijna zeven maanden later kunnen we eindelijk weer uitkijken naar een wedstrijd met supporters, want het duel van aanstaande vrijdag tussen SC Cambuur en De Graafschap is aangemerkt als pilot evenement en dus mogen we eindelijk weer supporters in het stadion begroeten!

We hebben van de autoriteiten toestemming om meer seizoenkaarthouders toegang te geven tot het stadion dan aanvankelijk en daarom hebben we de inschrijving weer geopend. Je kunt je nu als seizoenkaarthouders nog aanmelden tot woensdagmiddag 12.00 uur.

Hieronder vind je alle praktische informatie, inclusief het verplicht testen op corona.


SC Cambuur – De Graafschap

Vrijdag 30 april, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Alleen voor seizoenkaarthouders
Het mag voor zich spreken dat de kaarten alleen kunnen worden gereserveerd door onze seizoenkaarthouders. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Omdat we verwachten dat de vraag groter gaat zijn dan het aanbod verzoeken we alle seizoenkaarthouders die graag aanwezig willen zijn het invulformulier onderaan deze pagina in te vullen. Hiermee ga je direct akkoord met alle voorwaarden die aan dit wedstrijdbezoek verbonden zijn, waaronder dus de verplichte coronatest (met negatieve testuitslag).

Loting
Omdat alle seizoenkaarthouders ons evenveel waard zijn en we de verdeling van de beschikbare kaarten zo eerlijk en rechtvaardig mogelijk willen doen worden de kaarten vervolgens verloot onder de aangemelde seizoenkaarthouders. Een ticket is niet overdraagbaar aan derden.

Let op: de inschrijving voor seizoenkaarthouders sluit op woensdag 28 april om 12.00 uur.

Bezoekersinformatie

Ben je één van de gelukkigen met een kaartje voor SC Cambuur – De Graafschap? Dan heten we je allereerst welkom thuis en we kijken er naar uit om weer een wedstrijd te beleven met supporters in het stadion. Wel zijn er i.v.m. corona extra maatregelen van kracht waar we ons met z’n allen aan zullen moeten houden.

  • Bij binnenkomst dien je een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test in de CoronaCheck-app (zie hieronder voor meer informatie) te overleggen
  • Binnen de poorten van het stadion geldt overal de anderhalve meter afstand-maatregel
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen die zich verplaatst. Zit je op je aangewezen stoel, dan is het aan jezelf of je een mondkapje wilt dragen
  • We vragen iedereen om bij corona gerelateerde klachten thuis te blijven. Ook als je een negatieve testuitslag hebt
  • In de rust verzoeken we iedereen om zoveel mogelijk op zijn/haar eigen plek te blijven zitten (toiletbezoek uitgezonderd)
  • Tot 20.00 uur mag er (net als in de supermarkten) alcohol worden verkocht
  • Blijf na het laatste fluitsignaal nog heel even zitten. Op aanwijzing van de stewards kun je gefaseerd het stadion verlaten

Testen
Zoals geschreven dienen alle bezoekers die aanwezig zijn bij deze wedstrijd negatief te zijn getest op het coronavirus. Dit geldt voor iedereen vanaf 12 jaar en ook voor bezoekers die al gevaccineerd zijn. Kinderen onder de 12 jaar mogen zonder sneltest naar binnen. Bij binnenkomst zal gevraagd worden om het wedstrijdticket, een geldig ID-bewijs en een negatieve test in de CoronaCheck-app. Deze app is gratis te downloaden is in de App- en Playstore.

CoronaCheck-app
Seizoenkaarthouders met een wedstrijdkaart kunnen via de CoronaCheck-app een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Deze sneltest mag niet ouder zijn dan 40 uur, gerekend vanaf het einde van de wedstrijd SC Cambuur – De Graafschap. Na afloop van de wedstrijd hoef je je overigens niet opnieuw te laten testen.

Bij een negatieve test ontvang je een e-mail met de uitslag. Hierin staat een code, die kan worden ingevuld in de CoronaCheck-app. Na het invullen van deze code wordt een QR-code aangemaakt, die bij de toegangspoort wordt gescand. Wanneer de test positief is, worden supporters hierover persoonlijk gebeld door een medewerker van de GGD. Voor meer informatie over het testen verwijzen we je graag naar deze pagina.

Heb je alle informatie tot je genomen en wil je als seizoenkaarthouder graag aanwezig zijn bij deze wedstrijd? Mooi! Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we na het weekend contact op met iedereen die is uitgeloot.

Let op: met het invullen van dit formulier ga je akkoord met alle voorwaarden die aan het wedstrijdbezoek verbonden zijn.

De inschrijving voor SC Cambuur – De Graafschap is inmiddels gesloten.

Foto: www.dijksmedia.nl