058-2963300
Casual kleding eerste selectie nu ook online verkrijgbaar

Casual kleding eerste selectie nu ook online verkrijgbaar

16 december 2019, 14:41

Wil jij er net zo stijlvol bijlopen als de mannen van de eerste selectie?
Dan is dit je kans, want de casual outfits van Haze&Finn zijn nu
in gelimiteerde oplage online verkrijgbaar in onze Fanshop!

Zowel de overhemden als pullovers zijn beschikbaar in meerdere kleuren en maten. Voor slechts €49,99 per item zijn deze speciaal voor Cambuur door Haze&Finn kosteloos voorzien van een hoogwaardig geborduurd Cambuur-logo.

Sinds dit seizoen heeft kledingpartner Haze&Finn de selectie in het nieuw gestoken en gezorgd voor trendy, casual kleding voor rondom wedstrijden en bij andere officiële gelegenheden. Zo loopt de selectie er als één geheel bij.

> Klik hier om de Haze&Finn collectie in de Fanshop te bestellen

Over Haze&Finn
Haze&Finn is een trendy modelabel voor mannen dat sinds 2014 in Antwerpen wordt ontworpen. Haze en Finn zijn authentieke namen van husky’s, de term waarmee Engelse scheepvaarders in 1852 de typische sleehonden van de Eskimo’s bedachten. De merknaam “Haze&Finn“ verwijst naar de authentieke waarden van het leven in het Noordpoolgebied. Het logo is een eerbetoon aan de poolster. De collectie getuigt van een tijdloos design en is mooi in zijn eenvoud. De stoffen en materialen zijn van een hoge kwaliteit en super comfortabel (stretch & easy iron). Een Belgisch merk met een unieke prijs/kwaliteitverhouding.

De uitgebreide collectie van Haze&Finn worden verkocht bij onderstaande lokale dealers: www.nieuwnieuw.com te Dronryp, www.sakestore.nl te Westereen-Burgum-Dokkum-Ameland-Oosterwolde, Douwe Beintema te Drachten, Ziggo Men te Sneek.

Voor meer informatie kijk op www.hazefinn.com en/of check onze store locator.