058-2963300
Circus Adje in Cambuur Stadion met 900 kinderen groot succes

Circus Adje in Cambuur Stadion met 900 kinderen groot succes

11 april 2018, 15:49

Vanochtend waren in het kader van LF-18 project Circus Adje zo’n 900 kinderen aanwezig in en rond het Cambuur Stadion. Circus Adje staat volledig in het teken van het thema ‘kijk eens wat ik kan’.

Voorbereidingen
De afgelopen maanden maakten basisschool leerlingen van de groepen 5 en 6 van alle scholen in de gemeente Leeuwarden een voorstelling in samenwerking met professionals vanuit BV Sport. De scholen traden voor elkaar op en toonden hun meest bijzondere acts in de circustenten op de velden van VV Leeuwarden.

Workshops
Naast de acts konden de kinderen verschillende workshops volgen in het Cambuur Stadion. Zo gingen de kinderen onder andere in gesprek met de stadionspeaker van SC Cambuur en kregen zij een workshop van de persvoorlichter. Ook konden de kinderen een kijkje nemen in de spelersbus van SC Cambuur, kregen zij een workshop van een jeugdtrainer en waren er op het veld van het stadion verschillende acts vanuit Circus Adje met onder andere een aantal selectiespelers.

De middag werd afgesloten met een ingestudeerd lied door alle kinderen die hebben mee gedaan aan het Circus Adje project.

Bekijk hieronder een kort fotoverslag van deze mooie dag.