058-2963300

Geslaagde clinic SC Cambuur in Kootstertille

28 mei 2015, 16:28

Gistermiddag is bij SC Kootstertille voor de jeugd (van mini pupillen tot C-junioren) een succesvolle clinic gegeven door SC Cambuur. Dit was de eerste clinic van het dit seizoen nieuw ingezette beleid. Tijdens deze clinic werden er door 9 jeugdtrainers van SC Cambuur negen verschillende activiteiten gegeven aan de deelnemende jeugdleden. Deze activiteiten waren opgedeeld in drie spelvormen, drie partijvormen en drie techniekvormen. Naast het hebben van veel plezier lag de aandacht vooral op het geven van echte SC Cambuur training en ‘ervaring’.

Ruim 80 enthousiaste kinderen gingen om half drie van start met het eerste onderdeel. Hier werden de kinderen na een tijdje verrast door het bezoek van Camigo. Na onderdelen als Shoot Out, Panna Knock Out, Voetbal Honkbal en Loopscholing was er voor zowel de kinderen als de trainers een verdiende drinkpauze vanwege het mooie, warme weer. Deze pauze werd door de kinderen benut om met Camigo op de foto te gaan en een kijkje te nemen in de aanwezige spelersbus van SC Cambuur.

Om vijf uur werd de clinic afgesloten met het uitdelen van de goedgevulde goodiebags (met daarin een poster, sjaal, ballonnen en deelnemerscertificaat) voor de deelnemende kinderen. Vooral de Loopscholing en Voetbal Honkbal werden als hoogtepunt van de dag ervaren. SC Cambuur en sc Kootstertille kijken terug op een zeer positieve en geslaagde middag.

Ook een clinic van SC Cambuur? Neem dan contact op met info@cambuur.nl.

e743ace44661d4f63c7aa692e5444acf 0d56a0c9f9a94283660e9e4089f6ca60